benim de karnımda acayip bir şişkinlik var.ama hamileliğe yormak istemiyorum.belirtiler için daha çok erken gibi geliyor.
fatoş sen ne yaptın güzelim hafta sonu nete girdim girdim çıktım sonuçunu merak ettim ne oldu vazmıgeçti test yapmaktan senin geçeli bayağı oldu güzelim varsa idrar testinde bile çıkar artık bir an önce testi yapki acabalardan kurtul bak ebruya 6 gün varken yaptırdı ondan cesaret al sende yap veya yaptır güzelim hayırlı haberlerini bekliyoruz
Saçmalama olurmu öyel şey eğer gerçekten kendind eköklü bir değişilik olduğuna inanıyorsan emin ol hamilesindir erkeni geçi yok bunun inan,ben ne diyorum adetim bitti,daha ikinci 3 cü ilişkiden sonra göğüslerim şişti ben hemen farktettim bu ay bişeylerin farklı olduğunu sonra daha detaylı gözlemledim demicem zaten biçok şey çok bilirgindi,ateşimin artması filan yani ona göre değerlendir kendini canım benimbenim de karnımda acayip bir şişkinlik var.ama hamileliğe yormak istemiyorum.belirtiler için daha çok erken gibi geliyor.
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
Ayyyyy canım yaaa harikasınnnnnn çok mutlu oldum inan Allahım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah yaaa