canım nolur bizede dua etCanımmm çok teşekkür ederimmm darısı başınıza canlarımmm:amigo:
canım nolur bizede dua etCanımmm çok teşekkür ederimmm darısı başınıza canlarımmm:amigo:
Etmez olurmuyum canlarım benim hep dualrım sizinle inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin çok heyecan verici gerçektencanım nolur bizede dua et

:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
Canım çok teşekkür ederim,sanırım işe yaradı kız bırakta yarasın örümcek adam gibi duvarlardan inmedim😀 inşallah yarın seninde güzel haberlerini alırız canım benim hadiş göreyim sizi birfatoşda var sırada ayy o naptı acaba akşam test yaptırcaktı amaebruuuuuuuuuuuuuuuu canim tebriklerrrrrrrrrrrrrr gecen ayki uzuntulerimize bak bide simdiki sevinclerimizzz allahim ne guzel haber verdin kiz senin duvarlar tavallar ise yaramis kiz vallahi bu ay tutmassa duvarlari bos birakmiyim ben devre aliyim sende ha bu arada bende kan verdim bugun sonucu yarin alicam kizlar banada dua edin insallah hamisimdir
Canım karın ağrısıyla kast ettiğin şey kasıklardaki adet sancısına benzer ağrıysa evet ara ara oluyordu,ben istersen tekrar belirtilerimi şöyle bir özet geçeyim datlum,benim malum ateşim çok yükseldi kaçtı diye sorma ölçmedim biz el yordamıyla vardık bu sonuca😀,sonra ilk 2,3 gün içinde göğüslerim şişti ve sancı yapıyordu,sonra çok uykum geliyordu,1de kalkıp 4te tekrar uyuyordum,çamaşır bile toplasam dünya iş yapmış gibi hemen yoruluyordum,çabuk acıkıyordum,gece çok fazla tuvalete kalkıyordum,birde ara ara belim çok ağrıyordu kırılacak gibi,en önemli olaylardan biride ilişki esnasında kasığımda bir şişlik vardı ve çok ağrı yapıyordu basınç olunca bu kadar canım umarım yardımcı olmuştur,başka aklıma gelince yazarım😀ebru sendede karin agrisi oluyormu ara sira