o da çok istiyor heralde cnm.
anlamadim canimo da çok istiyor heralde cnm.
kızlar benim eşimdede hareket ve sperm yapısında biraz problem vardı. 3 ya keçiboynuzu kürü denedik çok şükür 3. ayın sonunda hamişim . yalnız keçiboynuzunu sadece katı tüketmeyin . asıl faydası kür şeklinde olanı . o da şu şekilde yapılıyo .
1 lt suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırıp atıyosunuz . ve sonra kaynamaya bırakın . kaynamaya başladıktan itibaren 3 dk kaynatın. sonra saat kurun (ben öyle yaptım unutmamak için) 25 dk sonra sadece suyunu 2 bardağa süzün . ilk 1 hafta sabah 1 bardak akşam 1 bardak içilecek . yada ilk 15 gün yapabilirsiniz . ama hergün taze hazırlancak . ve mümkünse ılık veya soğuk içirin eşlerinize tadı daha içilebilir ouyo ozaman
ilk 15 günlük zamndan sonra sadece gece yatmadan önce 1 bardak içirin .kaln 1 bardağıda ertesi akşam içirin sonra tekrar hazırlayın .ama hiç aksatmayın . kesinlikle faydasını görürsnüz Allahın izniyle
ay canim ya daha reglide olmadim kanda baktirmi simdi varmi yokmu acaba diyorumselam canlarımmm hazalcımmmm geçmiş olsun bitanemmmm sakın üzülme bidahaki aya inş. biz hamiş kalıcaz (bu ay regl olanlar)
canim ya bende bilmiyorumki varmi yokmu daha reglime 2 3 gun var ama ben bu ay bazi belirtiler yasadim kendimce vardir saniyordum ama dun kal aldirdim bugun sonucunu aldim yok bazi arkadaslar diyor 10 gun sonra belli oluyor kanda bende anlamadim canim yahazalcım tam anlayamadım sende varmı yokmu şimdi