canım görde içme işteeeeeeeeeeee,içen arkadaslarımızda varsa içmesınlerrr canım yaaa bu gercekay inanmıyorum şirine ne o öyle şok ettin beni hele otopsiden o görüntü ne öyle ay çok tuhaf oldum ya
canım nasıl kaldırabılırım ben bılmıyorum amailk baştaki resim kalsın o zaman son üçünü kaldır canım valla ben dayanam heleki otopsi fotosu eşim benim adliyede memur arada otopsiye gider o anlatıyo bana gördüğü görüntüleri
slm sirenecigim sana bi sorum olucakti canim cevaplarsan simdiden sevinirim tesekkur ederim senin reglin bir hafta gecince ogrenmistin sanirim hamis oldugunu peki kandami idrardami ogrendin canim.Sigara içen insanlar kendi elleriyle kendılerini para vererek zehirlemekteee,doğmamış bebğinizi bile nekar etkilemekte görün ve içmeyin arkadaşlar lütfennnnnnnnnnnnnnnn
genclerimiz ve en yakın çoçuklarımız bıle bızleri örnek almakta özellikle kendinizi zehirliyorsanızda cocuklarınızı zehırlemeyin ve sigaraya hayırrrrrrrr diyelimmmmmmmm
slm sirenecigim sana bi sorum olucakti canim cevaplarsan simdiden sevinirim tesekkur ederim senin reglin bir hafta gecince ogrenmistin sanirim hamis oldugunu peki kandami idrardami ogrendin canim.
yok canim hala beklemedeyimhazal orda mısın cnm?nasılsın bugün,regli oldun mu?