iyi yapmısın canım bende dıyorum nıye haber gelmıyooooevet canım haber alamadık zten bir kere girdi forma ama bi daha hiç sesi soloğu çıkmadııı bende kayıtlardan sildimmm
iyi yapmısın canım bende dıyorum nıye haber gelmıyooooevet canım haber alamadık zten bir kere girdi forma ama bi daha hiç sesi soloğu çıkmadııı bende kayıtlardan sildimmm
canımmm sagol,gidecez bakalım,ya ben çok kötüyüm yaaaa mide bulantım hiç gecmıyooo bir haftadır,yenek yıyemıyorum,yemekleri gorunce midem kalkıyooo ben napıcam offfffffffşirinecim bu arada hadi bakalım doktora gidicekmişsin hayırlısı olsun tatlım bütün iyi dileklerim seninle canımmmm
herkese günaydınnnn.sevinç naz canım hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.ende bekliyomkızlar bu gün yarın regl olmam gerek ama baklım hayırlısı inş
canımmm sagol,gidecez bakalım,ya ben çok kötüyüm yaaaa mide bulantım hiç gecmıyooo bir haftadır,yenek yıyemıyorum,yemekleri gorunce midem kalkıyooo ben napıcam offfffffff
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
canım benimm 12.13.haftalara kadar böyle bulantıların olabilir benimde arkadaşım hamile ve yaklaşık 10.haftasında falan ama çok kötü oda şikayetçi mide bulantılarından 3-4 gün hatta müşade altına aldılar mide bulandırmayı hafifde olsa geçiren ilaç vermiş doktor onada sende doktora gittiğin zmn söyle şikayetlerini ona göre tedavi uygulasın canım tamammı?
YA VALLA ÇEKILECEK GIBI BI DURUM DEGIL OOOO NE RAHATTIM RAHATIMI BOZDUM VARYAAAA,BENIM COK ERKEKN OLDU FATOŞ YAAAAAAA,NE OLDUGUM ANLAYAMADIM BILEEEEay istanbuldayım babamlarda çalışmaya çalışıyoz işte🙂
BAKALIM BUGN SORARIM DOKTORA CANIM YAAAA,AMA VARYA COK KÖTÜ YA NE YEMEK YEMEM DÜZGÜN NE UYKUM DÜZENLİ,YAŞIYOMUYUM YAŞIYORUMMMMMM,CESET GİBİ DOLAŞIYORUM,PERSONELLERİM DİYO ÇOK BİTKİNSİNİZ NEDEN?BİLMIYOLARKİ BEN SAVAŞIYORUM KENDI ICIMDEEEE DIYORUMYA VALLA ÇEKILECEK GIBI BI DURUM DEGIL OOOO NE RAHATTIM RAHATIMI BOZDUM VARYAAAA,BENIM COK ERKEKN OLDU FATOŞ YAAAAAAA,NE OLDUGUM ANLAYAMADIM BILEEEE