Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa nur bugun senin regl gunun degilmi .insallah olmazsinda guzel bi hamile haberi daha aliriz
evt canım bugün günüm henüz bişi yok ama bakalım bekliyom artık hayırlısı olsun canım.bende de şuan hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı var tam adet sancısı gibi değil sol kasığımda ağrı var yine yarında olmazsam pazartesi test yapıcam ama idrarda gebelik testi çünki kan vermekten korkuyom🙂

gülgüzeli günaydın cnmm nası gidiyo hamilelik anlat bizlerede yaa neler yaşıyon sen gününden önce öğrenmiştin dimi tatlım idrarda mı belli olmuştu kan mı vermiştin

evt canım bugün günüm henüz bişi yok ama bakalım bekliyom artık hayırlısı olsun canım.bende de şuan hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı var tam adet sancısı gibi değil sol kasığımda ağrı var yine yarında olmazsam pazartesi test yapıcam ama idrarda gebelik testi çünki kan vermekten korkuyom🙂
canim enguzeli 4-5 gun gecmesini bekleyip test etmek bugun bir doktordan duydum idrarda gebelik testi pozitif cikinca kanda gebelik testi yaptirmaya gerek yok dedi.ama tabi bizim icimiz rahat etmedigi icin yaptirma geregi duyuyoruz.

canim enguzeli 4-5 gun gecmesini bekleyip test etmek bugun bir doktordan duydum idrarda gebelik testi pozitif cikinca kanda gebelik testi yaptirmaya gerek yok dedi.ama tabi bizim icimiz rahat etmedigi icin yaptirma geregi duyuyoruz.
ayyy ne güzel demiş🙂 galiba ben öyle yapacam bu gidşle🙂napiim yaa bende düşük tansiyon var kan verince psikolojik olarak ta acaip oluyom yani o yüzden beklicem bir hafta geçsin tabi olmazsam hayırlısı olsun birmurcum ya sende de daha bişi yok dimi gecikti günün

ayyy ne güzel demiş🙂 galiba ben öyle yapacam bu gidşle🙂napiim yaa bende düşük tansiyon var kan verince psikolojik olarak ta acaip oluyom yani o yüzden beklicem bir hafta geçsin tabi olmazsam hayırlısı olsun birmurcum ya sende de daha bişi yok dimi gecikti günün
site ismi vermek yasak oldugu icin sana doktorun sitesini veremiyorum.orda konusmasi var.kan testi yaptirmak gerekli degil diyo.evet canim benim gecikmemin 2.gunu hatta 3.gunune girecegim.burda cunku gece 2.30.kismet be canim hakkimizda hayirlisi olsun canim
erkendende test yapmaya gerek yok zeten bazen gec dollenme oluyo ve hemen cikmayabiliyo enguzeli 4-5 gun sonra yapmak canim.o zamana kadar regl olmazsak tabi

446831j2uxh8la3btr8.gif

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040: :hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
nur85..........................11 temmuz (Haber bekliyoruz)
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
hazal3......................3 agustos

Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..

Geri