Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaz güneşi sen daha deneyimlisin tabi,ikinciymiş.daha ii anlarsın.ben bu konuyla ilgilenmeden önce tıpkı senin dediğin gibi bilirdim,hani hamilelerin ancak ikinci ay belirtileri başlar, o da mide bulantısı falan,krampları falan bilmezdim,bazılarında zaten hiç olmuyormuş belirti.

kızlar ya benim daha günüme var,biraz dengesizdir benimki ama çarşamba,15 i olarak kabul ediyorum.ben fena halde kafaya takmamaya çalışsam da taktım.rüyamda bile görüyorum🙁hep bebişle uğraşıyorum.allahım sen bize beklerken yardım et.yaz güneşi senin de yakın bana,benim de tam emin olmam 18ini bulur,sen de heyecanlı mısın,benim ağrım hala devam ediyor,en sonunda regliyle bitmesinden korkuyorum,dün sinemaya gittim,her fırsatta tuvalete koştum,nasıl karnı9m ağırıyo,diyorum kesin oldum,yok,günüme de daha var,aman bu stres çok zor.
CANIM SİTRES YAPMA RELAX OL BİRAZZ,BAZI ŞEYLERI OLURUNA BIRAK,YOKSA SONRA ACAYIP HAYAL KIRIKLIGI YASARSIN KENDI COK SARTLANDIRMA AMA,SENDEKI DEGISIMLERI GUNLUK KONTUROL ET,ARTI ZATEN SEN SENDEKI DEGISIMI FARKEDERSIN,BU ARADA ADET SANCISIYLA GEBE KALMA SANCISI AYNIIIIIIIIIIIIIIIIII ONUDA BELIRTEYIM,ÇÜNKÜ BENDE HASTA OLCAM DIYE LAVABOYA GIDYODUM HEP VE ACAYIP KASIK AYRISI OLUYODU OTURUP KALKAMIYODUM ACAYİP BI SANSIYDI YANİİİİ:pirto:

Geri