Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

duygum seninde yaklaşmış canım var mı bişilerr
evt yaklaştı canım ama bi anormallik yok her ay gebelik belirtisi die yaşadığım şeyler bide son 3 gündür çok sinirliyim canım vücut korktu benden belirti vermiyo kpss için tercih yapamıyorum kafam hep orda olduğu için belirtide aramıyorum hayırlısı neyse o olsun canım ben bu aydan pek ümitli diilim

saol canım 3 gündür hiç bi allahın kulu sisteme giriş yapamıyo ayın 15 de son gün ösymden biri çıkıpta şu sorunumuz var şu gün düzeltcek demiyo çıldırttılar beni

kızlar merhaba dün bugün çok gırmedım işlerımden dolayı ama ara ara gırıp takıp edıyorum okumaya çalışıyorum umarım bebek haberı bekleyen herkes hamısdır

acaba bende bu ya hamıle olucakmıyım çok merak edıyorum bazen içime bir his doguyor bu ayda hamıle degılım dıyorum bazende hamıle olabılırım dıyorum kendımı çok dınlememeye çalışıyorum çünkü sonra regl olunca üzülüyorum neyse bu arada sızlerle bırse paylasıcam bugün bir sitede bırsey okudum hanı bız hep dıyoruz ya 1 gün ılışkı olacak 1 gün olmayacak dıye aslında bu durum daha çok sprem sayısı düşük yada sınırda olanlar için geçerlıymıs çünkü o kişilerın sprem sayısı düşük yada sınırdaysa 1 gün ılıskı olup 1 gün olmadıgında sprem kalıtelerı daha ıyı oluyomus ve asla kendınızı sartlandırmayın dıyor 1 gün olacak 1 gün olmayacak dıye o zaman olumsuz olur hersey dıyor

aslında selzehcim en önemlisi bunu bir görev gibi yapmamak,yani görev gibi her gün yapmak da yanlış,bu sefer çiftler psikolojikman iyice yıpranıyor,dediğin gibi eşinin spermleri zaten kaliteliyse her gün olsa da sorun yok,ama çoğu çift bir yıl geçmeden spermlerini kontrol ettirmiyor genelde,bilmiyor durumunu yani.yaşadığın çelişkileri ben de yaşıyorum, bazen hamileyim heralde diyorum bazen yok regli olacam🙁yaşayıp görecez.

aslında selzehcim en önemlisi bunu bir görev gibi yapmamak,yani görev gibi her gün yapmak da yanlış,bu sefer çiftler psikolojikman iyice yıpranıyor,dediğin gibi eşinin spermleri zaten kaliteliyse her gün olsa da sorun yok,ama çoğu çift bir yıl geçmeden spermlerini kontrol ettirmiyor genelde,bilmiyor durumunu yani.yaşadığın çelişkileri ben de yaşıyorum, bazen hamileyim heralde diyorum bazen yok regli olacam🙁yaşayıp görecez.

katılıyorum sana kendımızı sartlandırırsak bugün olsun yarın olmasın öbür gün olsun bu sekılde olmaz zaten onun kendılıgınden olması gerek yanı ısteyınce zaten kendılıgınde gelısıp oluyor canım

Geri