slm kızlar nasılsınız galiba benim reglim gelcek öyle hissediyorum belim ağrıyo bakalım hayırlısı
hayırlısı cnm bakalm zaman neler gösterecek bize,inş gelecekse çok bekletmez bizi...
slm kızlar nasılsınız galiba benim reglim gelcek öyle hissediyorum belim ağrıyo bakalım hayırlısı
anlamadım cnm ben sen adetinden öncemi yaptın idrar testini sonuç pozitifse çok tuhaf çıkmaz çünki bence beklemeden git cnm ya belkide önceden hamile kaldın git bence bir test yaptır cnm ya bekleme...haklısın cnm bende bunu çok duydum ve kan testi yaptırmaktan korkuyorum açıkçası adetim 18 i geçmesini bekliycem kan için
fatoşş naber cnm nasılsın
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
ağrılarım var canım gelcek gibi benimki zaten bu aydan umudum yoktu bakalım hayırlısı sen napıyosun varmı belirtilerinduygucum sen nasılsın,adet yokluyor mu🙂
anlamadım cnm ben sen adetinden öncemi yaptın idrar testini sonuç pozitifse çok tuhaf çıkmaz çünki bence beklemeden git cnm ya belkide önceden hamile kaldın git bence bir test yaptır cnm ya bekleme...
canımmmmm iyilik ne olsunnn çalışıyorummm işte eğri büğrü🙂heryerim ağrıyo valla çok halsizim sen nasılsın hayatımmm?inş.ayın 18.de kesin sonuç alıcaksın canımmmm hakkında hayırlısı olsun bitanem sakın kötü düşünme olumlu düşün olumlu olsunnnn herşey tamammı canımmm allhın izniyle gelicek meleğin bu ay gösterdi kendini🙂