günaydın kızlarrr nasılsınz cnlarım ben bugün evdeyim yarın inş annem babam ve ablam gelicek bana hazırlık yapıcamda bugün tatil sözde ama ev işi bitmez şimdi
selzehcim smartgirl de daha belli değil, bugün haber verecek,buarada ben de biran önce adet olsam da off...

günaydın kızlarrr...bende yine bu ay göğüslerden farklı hiç bi belirti yok yine karavana annıycanız..
cnm test pozitif cıkmamışmıydı niye öyle düşünüyonbitanem hakkında hayırlısı olsun cnm okudum test negatifmiş bende hastalanıcam sanırım öyle geliyo o kadar çok gelmesini bekliyorum ki nedense![]()
selzehcim smartgirl de daha belli değil, bugün haber verecek,buarada ben de biran önce adet olsam da off...
cnm test pozitif cıkmamışmıydı niye öyle düşünüyon
günaydın kızlarrr evt ya eski haline dönmüştü ne güzel tekrar öyle olsun bu hiç ii olmadıkızlar okuduğuma göre dün gece forum eski haline dönmüş ne ii ya keşke öyle kalsaydı admine söylesek ya dönse eski haline
çok silik çıkmıştı cnm idrar ilaçta kullanıyodum bezem için belki diyorum ondan mı öyle çıktı bilmiyorum içim çok tuhaf o kadar çok istiyorum ki bebiş ama çok sakinim bu ay tuhaf bi sakinlik düşün daha ondan sonra kan testi yapmadan bekliyorum hemde ben bi ayda 2 defa kan testi yapan ben