canim korkma okadar sen yeni fark etmissin bide zaten sen ilaci aldigin donemlerde bebisin yeni yerlesiyormus ayyyyy bak ne guzel hamisin uzulme insallah hic bir sey olmamistir ki olmazda olsaydi kanda yukselmezdi canim bence bisey yoktur sen rahat olki sonucuinda rahat gelsin tebrik ederim canim allahim saglik sifa versin ve sag selim kucagina almayi nasip etsin canim dualarim seninle esin nededi canim sevindimi hamisligineRoxin diye bir antibiyotik kullandım 3tane aldım şuana kadar
Malesef sevinmedi az önce yazacaktım unuttum ama o diğerlerinede öyle yaptı nasıl bakıcaz devir kötü işten çıkarsam her istediğini alamazsak nasıl bakarız diyo yani ama ben takmıyorum bebek nasbiyle gelir inşallah belki işyerinde mertebesi yükselir duaların içinde ALLAH razı olsun amin canım inşallah herzaman duvanı eksik etmezsen her aklına geldiğinde sevinirim adım Serçin bu arada gerçek ismim bu canım bana ismimle duva etcanim korkma okadar sen yeni fark etmissin bide zaten sen ilaci aldigin donemlerde bebisin yeni yerlesiyormus ayyyyy bak ne guzel hamisin uzulme insallah hic bir sey olmamistir ki olmazda olsaydi kanda yukselmezdi canim bence bisey yoktur sen rahat olki sonucuinda rahat gelsin tebrik ederim canim allahim saglik sifa versin ve sag selim kucagina almayi nasip etsin canim dualarim seninle esin nededi canim sevindimi hamisligine
canim bazi ozel konulari bana ozelden mesaj gonder burda verme istersen tamam canim sana hep dua edicem allahim her daim yaninda olsun yar yardimcin olsun yarin kandil canim yarinda dua edicem bilesin sende kafana takma canim rabbim herseyin bilen goren ve yaradan mevlam seninde bebegiyinde esiyinde riskini ve gelecegini bilendir o ne yaparsa ne verirse sukur et canim c c allah istemis vermis bak ne guzel hic uzulme rahat ol o ilcida sadece 3 tane almissin ve bilmeyerek bence bisey olmaz rahat ol canim sende bana dua et yarinda et canim benimdeMalesef sevinmedi az önce yazacaktım unuttum ama o diğerlerinede öyle yaptı nasıl bakıcaz devir kötü işten çıkarsam her istediğini alamazsak nasıl bakarız diyo yani ama ben takmıyorum bebek nasbiyle gelir inşallah belki işyerinde mertebesi yükselir duaların içinde ALLAH razı olsun amin canım inşallah herzaman duvanı eksik etmezsen her aklına geldiğinde sevinirim adım Serçin bu arada gerçek ismim bu canım bana ismimle duva et
gelsin bu ara yumurtlama gunlerime girdim calisiyoruz bakalim benimde cok duaya ihtiyacim var bu ara tatlim.