sedus senın ıkı gün geçmıs ne durumdasın canım regl oldunmu yoksa bebıs gelıyormu
gun aydin kizlar bu gun ruyamda oyle tavukla ugrastim once tavuk pisirip yedim sonra yumurta topladim yorum yapan varmi bu ruyami lutfennnn.
canım merhaba ben hala adet olmadım.....beklemedeyim. kısmet bakalım inşallah hamileyimdir🙂
ay canim insallah daha yumurtlama donemmimdeyim varsa biseyler haftaya belirti gibi biseyler olmali canim insallah hepimizde hamis oluruz bu ay.canım rüyan çok güzel tavuk görmek mutluluga ve çocuga yorulur.evlı bır kadın yumurta görürse rüyasında çocugu olacak demektır öyle derler canım ınsallah böyle çıkar rüyan canım hamılesındır belkı heee
canim bi test etsene belgide hamissindir ay insallah hamissindir canim.kızlar benimde cuma günü hasta olmam gerekiyordu ama hala olmadım.ama karnım ağrıyor daha doğrusu karnımda sürekli gaz sancısı var üşüttüm mü anlamıyorum yada çok fazla stres yapıyorum ondan gecikme yaşandı.ekim 2008 de yaptığım düşükten sonra hep düzenli geldi adetim gecikme yaşanmadı hiç.ocaktan beri korunmuyoruz bizde kısmet bakalım bende bebeğime kavuşmayı çok ama çok istiyorum.çok fazla kafama takıyorum bazen ister istemez düşünüyorum belki gecikme ondan yaşanıyor.neyse bekleyip göreceğiz bakalım herşeyin hayırlısı artık rabbim en iyisini bilir verirr...
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
ay canim insallah daha yumurtlama donemmimdeyim varsa biseyler haftaya belirti gibi biseyler olmali canim insallah hepimizde hamis oluruz bu ay.
canim insallah hamilesindir bu ay insallah seninkide tutmustur canim dollenmeden 23 45 gun sonra goguslerden belirti basliyor ay insallah bisey olur artik bu ay.canım belkıde suanda tutmustur yumurtlama dönemındesın ya sonrada belırtı verır kısmet canım Allah gönlüne göre versın ınsallah benımde daha adetıme var ama ben bırsey hıssetmıyrum henüz tam anlamıyla yıne hamıle degılım gıbıme gelıyor