canim tebrik ederim allah yardimcin olsun kandilin ilk guzel haberi cok guzel canim ya darisi bizim basimiza.cnm lekelenme derken kahverengı akıntım oldu bırgün boyunca sonra akıntı normale dondu bundan bı hafta once
canim tebrik ederim allah yardimcin olsun kandilin ilk guzel haberi cok guzel canim ya darisi bizim basimiza.cnm lekelenme derken kahverengı akıntım oldu bırgün boyunca sonra akıntı normale dondu bundan bı hafta once
cnm o herheste olmuyo benım ılkınde olmamıstı meselaişte bunu sordum o lekelenme bebegın rahıme yerlesmesı sırasında olurmus bazen kırmızı bazen kahverengı adetıne 5-6 gün kala oluyor denılıyr ondan sordum hayırlısı bakalım Allah ım ısteyen herekese versın ınsallh AMIN.
herkese gun aydin melekler ben yataktan cikamiyorum uymaktan elim basima degmiyor ara ara yazilarinizi okuyorum kizlar ay kizlar ya yumurtlama gunum bu gun yarin ama bende dunden beri cok kotu bel agrisi var bu agri sizde de oluyormu.
evet hazalcım benimde yumurtlama günlerimde oluyo bel ağrısı halsizlik falan.herkese gun aydin melekler ben yataktan cikamiyorum uymaktan elim basima degmiyor ara ara yazilarinizi okuyorum kizlar ay kizlar ya yumurtlama gunum bu gun yarin ama bende dunden beri cok kotu bel agrisi var bu agri sizde de oluyormu.
canim seninde ikinci demi kac aydir deniyordu bebisi kacin ayinda geldi melegin.cnm o herheste olmuyo benım ılkınde olmamıstı mesela
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms: