umutsuz_reyhan
Hamiş Melek
canlarım ben hastaneye gidiyorumm öpüyorum sizi dularınızı esirgemeyinn çoook heyecanlıyımm
haberlerini bekliyoruzzz hamişsin ama ben diyimm.canlarım ben hastaneye gidiyorumm öpüyorum sizi dularınızı esirgemeyinn çoook heyecanlıyımm
canim allah yardimcin olsun insallah hayirli haberle gelirsin seni bekliycem sabirsizlikla hic biyere ugramadan once bize haberi ver canim allah yaninda olsun bitanem regline kac gun var canim gun gectimi.canlarım ben hastaneye gidiyorumm öpüyorum sizi dularınızı esirgemeyinn çoook heyecanlıyımm
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:
haber ver canım hemen bizede inş güzel olcak herşey içini ferah tutcanlarım ben hastaneye gidiyorumm öpüyorum sizi dularınızı esirgemeyinn çoook heyecanlıyımm
selzehcim senin kaç gün kaldı canım yaaa hepimiz birbirinin reglini kendi reglimiz gibi bekliyoz valla burda olmak süper Allah hepimizin kalbine göre versin kızlar hadi bakalım güzel haberler inşlalh olur ve sizlerde annecikler tablosuna girersiniz🙂sonrada bize dua ediceksiniz dimi ama🙂zuzu senın adetın benden önce kız önce senın haberlerını alıcaz Allah ın ıznıyle
inşallah canım ablam eşim rüyalarında hep görmüşler beni hamş olarak kısmet artıkkzuzu senın adetın benden önce kız önce senın haberlerını alıcaz Allah ın ıznıyle
tabloya girsekte girmesekte dualarımız sizinle ...selzehcim senin kaç gün kaldı canım yaaa hepimiz birbirinin reglini kendi reglimiz gibi bekliyoz valla burda olmak süper Allah hepimizin kalbine göre versin kızlar hadi bakalım güzel haberler inşlalh olur ve sizlerde annecikler tablosuna girersiniz🙂sonrada bize dua ediceksiniz dimi ama🙂

günaydın kızlarr ne güzel yaa herkes yumurtluyo🙂ayyy sıra bana gelsede hayırlısıyla bende bi yumurtlasam yaw inşallah canlarım bu aay selzeh ilk başta olmak üzere zuzu hazal fatoş kızlar hadi bakalım hamiş olcaksınız ve diğerbekleyen tüm arkadaşlar inşallah herkes bu ay mutlu haberi verrir