Haklısın pek rahat değildim çünkü ilaç kullanmam gerekiyordu azda olsa bir ümidim vardı o yüzden gerildim tabii ama ben ümitsiz olduğum diğer aylardada ilaç kullanıyordum adteime 2-3 gün kala 2 test yapardım 6 yıldır bu böyle çünkü eşim korunuyo o kendinden müthiş emin olsada ben sorumluluk tedbirimi alabildiğim kadar alayım sonra rabbime tevekkül ederim diyenlerdenimcanım bencede rahat olmak ama segül o kadar da rahat degıldı bence bir sürü test yaptı yaz günesı rahattı banada öyle geldı kısmet canım o ya

öyle tatlım yaa herşey kısmett vakti zamanı gelince oluyo işte hayırlısı olsun yeterki bizimde vaktimiz geliyodur inş🙂canım bencede rahat olmak ama segül o kadar da rahat degıldı bence bir sürü test yaptı yaz günesı rahattı banada öyle geldı kısmet canım o ya
canım büyük ihtimal hamieisn daha çok yeni olduğu için değerin o şekilde az çıkmış ama bir hafta sonra katlanır üzme kendinivalla geçeli bu gün dördüncü gün araştırıyorum habire ama hastaneden fazla heveslenmesin demişler bende anlamadım değerlere bakıyorum 5-130 arası 3 haftalık hamile yazıyo sevineyimmi bilemedim ki