canim sen hamisinnnnnnnnnnnn gozun aydin
ah canım benım agzın bal yesın ınsallah içinemı dogdu kız ben öyle hıssedemıyorum nedense ya
canim sen hamisinnnnnnnnnnnn gozun aydin
herkase merhaba nasilsiniz kizlar
bera nerelerdesin cnm yaa çok uzun zaman oldu nasılsın canım nasıl gidiyo
bera nerelerdesin cnm yaa çok uzun zaman oldu nasılsın canım nasıl gidiyo
canim icime dogdu birden sendeki belirtiler baslayinca bide esin korunmus belirtilerinde var yani bence hamissin canim insallah allahin izniye guzel haberini aliriz.ah canım benım agzın bal yesın ınsallah içinemı dogdu kız ben öyle hıssedemıyorum nedense ya
nur canim seninde icine dagdu galiba ay insallah bende hamistirim bu ay sende hamistirsin insallah allahimda isterse kizlar bide be,nimki simdiden cinsiyet dusunuyor kissa annemi adi diyor.bera nerelerdesin cnm yaa çok uzun zaman oldu nasılsın canım nasıl gidiyo
inşallha canım ya bizde anneler listesine ekleniriz bi gün hayırlısıyla.hayırlı olsun bu arada kardeşin için.hoş yorgunluklar bunlar. Allah tamamına erdirsin tatlım.canım ya kardeşımın sözü vardı o yuzden yazmaya vakıt bulamadım ama yazdıklarınızı okudum hep canım benden iii sen naber canım özlemısım valla sizler canım hamişler çogalmıs canım çok sevındım insallah bı gün bızde oluruz canım
canim icime dogdu birden sendeki belirtiler baslayinca bide esin korunmus belirtilerinde var yani bence hamissin canim insallah allahin izniye guzel haberini aliriz.