sağol canım iiyiyim sen🙂Sanada zuzuu günaydın nick çok hoş zuzuu bayıldım sen nasılsın
sağol canım iiyiyim sen🙂Sanada zuzuu günaydın nick çok hoş zuzuu bayıldım sen nasılsın
aslında senın az kalmıs sen test yapsana muhtemelen sılıkte olsa çıkar gebelık varsa canım nasıl duruyosun vallahı hadı dene
inşallah canımm hepimiz seviniriz inşallahzuzuu bişi kalmamış canım senin iki gün kalmış inşalllahhhhh hayırlıııı haberlerini verirsin bizde bir arkadaşımız için daha seviniriz
belli olurmu ki acaba ...ya aslında bu sabah test almayı düşündüm rüyamdan hemen sonra ama sonra vazgeçtim pazartesine kadar sabretmek istiyorum korkuyorum açıkçası geçen ay olasılık çok düşüktü ama dayanamayıp test yapmıştım tabi hüsran çok üzülmüştüm
inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz canım evet bu site ve arkadaşlıklar çok güzel katılıyorum sana
canım benim neden barışmasın hepinizi çok seviyorumm...sadece görmemişimdir yada işim vardır aşkolsunZuzu kıss senin yıldız benimle barışamadı galiba günaydın dedik laf attık tıkyokda arkadaşım nasılsın
amin inşallah...bende iki aydır deniyoruz olmuyor.doğum kontrol hapı ile korunuyordum ondan etkilendi sanırım bu ay ne olacak bakalım zaten kendi kendime karar aldım bu ay da adetim biter bitmez çalışmalara devam birde keçiboynuzu kürü ile birlikta oldu oldu yine olmazsa diğer aylarda özel bi çaba sarfetmemeye kara aldım...takıntı yaptım iyice hamile kalmayı normal yaşamımı etkiler oldu...allah inşallah bi gün nasip...
hoşbulduk canım oku oku bitmiyor🙂 nasıl oldun faatoşcummmmzuzucummmm hoşgeldin hayatımmmm
bence dene ıstersen canım belırtılerın var hamıle olabılırsın belkı sılıkte olsa çıkar varsa gebelık çıkmazsada erken dersın günün gelınce yıne denersın