yoncax
Hamiş Melek
iyi canım ne olsun aynınasılsın bakalım

iyi canım ne olsun aynınasılsın bakalım

inşallah bitanem yaa,bak şu an burda ezan okunuyor ve ben senin için nick adını vererek🙂dua ettim.Allahım hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evladı olsun hayırlısı ise bu ay dedim🙂benımde 1 haftam kaldı acaba hamılemıyım :esra: çok merak edıyorum ınsallah bebısım gelıyordur ya
canım siz ne kadar ara verdiniz zaman belli mi?İnşallah öylesindir be gülüm.... Ben hepiniz için yürekten diliyorum...
inşallah bitanem yaa,bak şu an burda ezan okunuyor ve ben senin için nick adını vererek🙂dua ettim.Allahım hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evladı olsun hayırlısı ise bu ay dedim🙂
gelecek dediğine göre bişeyler hissediyosun sanırım🙂sagol canım ya Allah razı olsun ınsallah gelecek bu ay mınık melegım
Daha önceki sayfalarda yazdım ama dikkatinden kaçmış 18inde 23.3 5gün vardı bugün olmam gereken gün 241 gibi haftaya çağırdı normalmi dış gebelikmi herşey yolundamı bakılacak.Keseyi görürüz haftaya ama bebek daha sonra gözükür dedi.Seninde gönlünce olsun cnmSlm canımcım!
15inde kan testini yaptırdığında regline kaç gün vardı da çıkmadı ya da kaç gün geçmişti?Bir de şeyi soracağım 18in de yaptırdığında kaç çıktı BHcg değerin?

iyi geceler tatlımm.kızlar ben çıkıyorum hepınıze ıyı geceler yarın görüşmek üzere hoscakalın
canım siz ne kadar ara verdiniz zaman belli mi?
İnşallah ağzın bal yesin hayırlısıyla umarım herşey yolunda gider biliyorsun bilmeden 3tane ilaç içtim dr hamilelik ya devam eder ilaç etkilediysede düşükle sonuçlanır dedi.Ooooo anladım.Çok sağol canımcım 🙂 E o daha neyi dert ediyor ki bal gibi hamile işte en sağlıklısından 😉