evet açıklıyorum bu ayın hamiş olduğuna inandığım kişiler
selzeh (bu ayın başından beri senin hamişliğene inanıyorum
umutsuz_reyhan
hazal3
fatosssssss
ayyyyy canım benimmm inş.AMİNNNNN
umutsuz_reyhan
hazal3
fatosssssss
pzar günüde bendenden bir iki damla kahveringi damla gelmişti bende regl olcağm zannetim ama gelmedi kıslara yazdım kıslarda banada hamileysen bebeğin yerleşmesiidr dedi inşallah seninkide öledir canımmm
inşallah canım allahım seninde gönlüne göre versin bugun dediğim gibi çıkabilirsem çıkaağım olmassa yarına kaldı inşallah dediğin gibi olur canım ama baksana seninde aradan kaç gün sonra geldi sakın canını sıkma bak senin için böyle hayırlıymuış tamam canımmevet açıklıyorum bu ayın hamiş olduğuna inandığım kişiler
umutsuz_reyhan
hazal3
fatosssssss

canım zateen hep diyodum bu ay umutsuzum die bide benim regli arada böyle şakalar yapar bana bide çok kafama taktığımda geçikir gelecek aya inşallah hayırlı haberler veririm size dualarımdasın umutsuz_reyhaninşallah canım allahım seninde gönlüne göre versin bugun dediğim gibi çıkabilirsem çıkaağım olmassa yarına kaldı inşallah dediğin gibi olur canım ama baksana seninde aradan kaç gün sonra geldi sakın canını sıkma bak senin için böyle hayırlıymuış tamam canımm![]()
canım hoşgeldinnn geçmiş olsun regl olmuşsunn umutlar bidahaki aya inş.gerçekleşicek canımmm merak etmee[/QUO
hoş buldum canım bekledğim şey oldu işte ama üzülmedim kısmet böyleymiş canım ama bu ay inşallah sizlerden güzel ve sevindirici haberler alcam
umutsuz_reyhan
hazal3
fatosssssss
Canım,
karnım çok ağrıyor bu yerleşme değildir bence kesin regl oldum ben ilk gün zaten çok gelmez ama bilemiyorum....
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

dün yaptım çıkmadı canımmmm yha ama adet olmama 4 gün var bakalım🙂