aaa harika canım çok tebrik ederim Allah sağlıklı güzel bi hayat nasip etsin..Kızlar gunaydın. Bugun benım gunumdu bılıyorsunuz ve az once test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm
çok sevindim yaaa:raila::raila:
aaa harika canım çok tebrik ederim Allah sağlıklı güzel bi hayat nasip etsin..Kızlar gunaydın. Bugun benım gunumdu bılıyorsunuz ve az once test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyy canim gozunaydinn tebrik ederim hemen belirtilerini yaz canim allah yardimcin olsun hemen senide alalim hamisler listesine.Kızlar gunaydın. Bugun benım gunumdu bılıyorsunuz ve az once test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm
tebrikler melekanıl çok sevindim.mevlam hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasib etsin canım.bizede dua et.Kızlar gunaydın. Bugun benım gunumdu bılıyorsunuz ve az once test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm
Kızlar gunaydın. Bugun benım gunumdu bılıyorsunuz ve az once test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİcanım aynen düşüncelerime ve yaşadıklarıma tercüman oldun.bizde10 ay korunduk sonra ilk geçen ay denedik dediğin belirtiler inanılmaz ama gerçek bende de oldu.hani diyosun ya'' daha önce varmıydı ben mi hissetmedim'' diye,aynen canım bende öyle düşündüm ama değil..olsa kesin bilirdim.bizde eşimle yorumladık ve dedik ki ilk defa hücreler karşılaştı tanıştı kaynaşmaya başladı ve tam birşeyler olacaktı ki henüz yeni olduğundan bir şeyler gelişemedi ve adetle son buldu böyle düşünmemize bir sebebte adetim biraz tuhaftı yani hem beklediğimden önce geldi hemde bu sefer çok parçalı idi birde evlendiğimden beri adet uzun sürmezdi ama ilk defa lekelenme olayı bir türlü bitmek bilmedi.internetten araştırdım kimyasal gebelik diye bişey çıktı .kadınların yüzde 50 si farkında olmadan kimyasal gebelik yaşıyorlarmış ve adetle farkında olmadan tutunamayan döllenmiş yumurtayı atıyorlarmış.bilemiyorum ama biz öyle yorduk yani benim hiç bir zaman öyle belirtim olmamıştı.sanırım seninde öyle birşey olmuş.yani belirtiler yakında hamile kalacağımıza işaret bence🙂evet canım haklısın bide ben ne farkettim biliyomusunuz biz 1 sene korunduk daha sonra işte 2 ay oldu denemeye başlayalı başladıktan sonra yumurtalıklarımdaki sancı ve krampları hissetmeye başladım daha önce hissetmiyodum acaba kendimi çok dinlediğim için mi anlamıyorum yada bebek oluyoda tutunamayıp adetle birlikte düşüyomu bilemedim (bakalım bu ay ne olur bilemem ama geçen ay öylemi oldu acaba)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
canım çoookk sevimdim,tebrik ederimKızlar gunaydın. Bugun benım gunumdu bılıyorsunuz ve az once test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm