Hazalcım bebeğimi görene kadar rahat değilim cnm inşallah hayırlısıyla bi göreyim umarım rahatlarım şimdilik iyi gidiyor cnm ara ara sağ kasığımda ağrım oluyo.ay insallah canim ya insallah cok dua et canim sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
Selzeh git yap gel şu kan testini nolur benim 5gün varken çok rahat bi şekilde vermişti sende rahatla bizde inşallah çok merak ediyorum cnm yaduygucum nasılsın canım ya benımde reglıme 5 gün kaldı heyecan basıyor ilk sen demıstın bana hamıssın diye en basında eger hamıleysem dıle benden ne dılersen tatlımya

iyiyim canım çok saol inşallah hayatım hamişsindir demiyorum zaten hamişsin bilmiyorum içime öyle doğuyo inşallahta öyle olcak tatlım senden hayırlı haber almayı 4 gözle bekliyorum geç 5 gün geçduygucum nasılsın canım ya benımde reglıme 5 gün kaldı heyecan basıyor ilk sen demıstın bana hamıssın diye en basında eger hamıleysem dıle benden ne dılersen tatlımya
Selzeh git yap gel şu kan testini nolur benim 5gün varken çok rahat bi şekilde vermişti sende rahatla bizde inşallah çok merak ediyorum cnm ya![]()
iyiyim canım çok saol inşallah hayatım hamişsindir demiyorum zaten hamişsin bilmiyorum içime öyle doğuyo inşallahta öyle olcak tatlım senden hayırlı haber almayı 4 gözle bekliyorum geç 5 gün geç
Şimdi gidersen olumlu sonuç alırsan inşallah rahatlıycan diğelimki olumsuz o zamanda geç döllendi çıkmadı dersin adet olursanda biz burdayız cnm ya hepimiz birimiz için ben hepinizi sevdim çok iyi arkadaşlarsınız sanki yıllardır tanıyorum hepiniz kesinlikle art niyet yok burda bu siteye vesile olanlardanda ALLAH razı olsun.ya canım çok korkuyorum gıdıp yaptırdıgımda negatıf sonuç alırsam o anda yıkılırım bıde regl gelsın dıye bekle dur ondan sonra ama regl günü kanamam gelırse üzülürüm tabıkı ama yapacak bırsey yok işte
Şimdi gidersen olumlu sonuç alırsan inşallah rahatlıycan diğelimki olumsuz o zamanda geç döllendi çıkmadı dersin adet olursanda biz burdayız cnm ya hepimiz birimiz için ben hepinizi sevdim çok iyi arkadaşlarsınız sanki yıllardır tanıyorum hepiniz kesinlikle art niyet yok burda bu siteye vesile olanlardanda ALLAH razı olsun.
bu arada melek anıl seni tekrar tekrar tebrik ederim...senin hamiş kalmak için özel olarak uyguladığın birşey varmıydı...ne zamandan beri hamiş olmak için çalışıyordunuz..birde doğum kontrol hapı kullanmışmıydın...sanırım çok soru sordum ama anlarsın sanırım bende çok istiyorum hamiş olmayı allah isteyen herkeze nasip eder inşallah