tebrik ederim canim hayirli olsun hamisin kizzzzzzzzzzzzzzzzzz ay super regline 5 6 gun kala kahverengi veya pembe olan lekelenme hamisliktir demek allahin verdigi bir isaret canim ben sana demistim 2 veya 3 ayinda yuzde 500 yuz hamissin diye bak hamissin istebu sabah uyandım ve ateımı ölçtüm hafta basından berı atesım 36.6 ıdı 1 gün 36.7 çıktı bu sabah ölçtügümde 36.9 çıktı arkadaslar sonra lavaboya gıttım ne çamasırımda ne de sildigim selpakta bırsey yoktu aradan 1 saat kadar zaman geçtı tekrar gıttım yıne çamasırımda bırsey yoktu ama bu sefer selpağa sıldıgımde kahverengı leke geldı ınanamadım acaba yanlısmı görüyorum dedım gıttım esıme gösterdım o da evet kahverengı leke dedı internettekı hesaplayıcılara göre hamıleysem bugün bebegın yerlesme günü ıdı acaba gerçekten hamılemıyım ya kızlar
günaydın selzehcim
canım inşallah hamilesin yaa bu kadar belirti ve leklenme çok yüksek ihtimal anne adayısın sende artık bence bi test yap ve meutlu haberini ver bizlerede hayırlı olsun canım benim ilk tebrik eden ben olayım bizlerde dua et nolur.hayırlı vakitte gelsin melişlerimiz.buarada canım yerleşme kanaması kaçıncı günde olurmuş neye göre anlıyosun bende merak etttim
canim bide benimkine bak benimki eger hamis olursam nezamana belirtilerimizde ayniydi benim son reglim 9 temmuzdu gelecekte 3 agustos hic uzulme tatlim sen de artik anne adayisin dun sormustun lekelenme bende yok diye bak oldu bu gun regline 5 6 gun kala oluyor ve suanda bebisin 5 6 gunluk bitanem allah tamamina erdirsin tatlimmmmmmmmmm.tesekkür edrım canım ama ben emın olamıyorum regl günüm gelınce tam emın olurum ınsallah vardır bebiş hep dua edıyorum zaten canım benım son adet tarıhını yazınca ınternette hesaplayacılar var orda çıkıyor canım ben hafta içi bakmıstım bugünü gösterıyordu ama kısmet tabıkı ya
tebrik ederim canim hayirli olsun hamisin kizzzzzzzzzzzzzzzzzz ay super regline 5 6 gun kala kahverengi veya pembe olan lekelenme hamisliktir demek allahin verdigi bir isaret canim ben sana demistim 2 veya 3 ayinda yuzde 500 yuz hamissin diye bak hamissin iste
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: