nasılsın, bak resim deki benim kızım, Rabbim daha güzelini sana versin..hoşbulduk merhaba cnm
nasılsın, bak resim deki benim kızım, Rabbim daha güzelini sana versin..hoşbulduk merhaba cnm
canım önyargıya kapıldım sanırım ama 1 haftadır selam veriyorum ama pek bi dost kazanamadım, bundan sonra iyi olur inşallah🙂canım burada gurplasmadıye bısey yok olmazda zaten burası öyle bısıtekı bastan sonakadar oku yazılanlar anlarsın canım.
ıyıyım canım sen nasılsın
beraaaa naber tatlım nasılsın
iyiyim canım saol işyerinde fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum umarım sende en kısa zamnda bebeğine kavuşursunhoşbulduk canım naslsın

canim arkadasim sen niye bu kadar cok uzuluyosun esim bebegi istemiyordu diye omu eziyet ediyor sana uzme kendini canim ya bende uzuluyorum senin icin alalh yardimcin olsun canim gelince haber et lutfen aklim sende kaldi simdi insallah hayirli haberle gelirsin canim ya.Hayırlısı olsun dediğim halde noluyor bana gözyaşlarımı tutamıyorum ağlayarak yazıyorum birazdan dkan tahliline gidicem artış devam ediyomu diye neolur duva edin baştan takip edenler yazılarımı bilirler mucizeydi bu hamilelik benim için şimdi korkuyorum neden bulanan mide birden dursun
canım önyargıya kapıldım sanırım ama 1 haftadır selam veriyorum ama pek bi dost kazanamadım, bundan sonra iyi olur inşallah🙂
artık bende kaynaşmaya çalışırım🙂sende aramza hosgeldın canım ama burda herkes bırbırıyle kaynasıyor ya sen önyargılı bakıyorsun canım.
iyiyim canım saol işyerinde fırsat buldukça girip yazmaya çalışıyorum umarım sende en kısa zamnda bebeğine kavuşursun![]()