benim günüm yarın canım çok sabırsızlanıyorumm.. mdem kötü kazınıyor sanki 3 gündür..Selzeh zuzuu hadi bakalım sizin az kalmış hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....
benim günüm yarın canım çok sabırsızlanıyorumm.. mdem kötü kazınıyor sanki 3 gündür..Selzeh zuzuu hadi bakalım sizin az kalmış hayırlı haberlerinizi bekliyoruz....
hayırlısı bakalım kız hemen kötüye yormak yok.daha senin adete birkaç gün varcanım zatn dün gelmıstı ılk lekelenme bıde aksam yıne gelmıstı ama çok azdı bu sabah akıntıyla bırlıkte geldı kahverengı leke baska yok bel agrım var hatta kalçamda agrıyor suan kasıklarmda bırsey yok ıyıym

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
tabıkı hersey Allah tan tatlım bakalım görücez hep bırlıkte ama geçen ay böyle olmamıstı
Canım benim bak çok sters yapıyosun kendine bu kadar fazla sıkma kendini herşey olucağına varır bitanem inş.gelmiştir meleğin ve sıkıntıların gider ama gelmezse bile sakın üzülme vardır herşeyde bi hayır kısmet inş. gelicek canımmm meleğin bu ay .bak hem belirtilerin çoğu gebelik belirtisi ya bi idrar testi yapsan mı acaba canım be belki çıkar orda bişeyler valla okadar çok merak ediyorummm ki
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
msnım açılsa senınle konuscam ama açılmıyor neyse artık ya dün sabah leke geldı ama sadece peçeteye sılınce gördüm bıde aksam üstü oldu yıne peçetede gördüm çamasırımda hiç yoktu tam yatcagım zaman lavboya gıttım 2 damla ılk kez çamasırıma bulasmıs sonra sabah kalktım yıne peçetede vardı bıdaha yoktu iş yerıne geldım bır süre sonra lavaboya gıttım işte o zaman akıntıyla bırlıkte kahverengı leke tam anlamıyla geldı bıdaha gelmedı yok suana kadar belımde ve kalçamda agrı var kasıklarım ıyı gıbı bazen regl olcakmısım gıbı agrı oluyor o kadar umudumu kaybedıyorum zaten Allah ım bılecek artık canım benım naplım regl olursam bıdahakı aya artık
ya bi test yapsan canımmm hadi yappp merak ediyorummm bek hamileysennn en azından erken teşhisini alırsın gadii zaten az kaldı şunun şurasında ne var kan da çıkar muhakkak ama istersen bi evde idarar teti de yapabilirsin belki hemen gösterir