Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bunlar normalde karı -koca için hem sperm sayısını çok arttırıyormuş hemde bayanlarda yumurtlamayı.ama ben kocama keçiboynuzu pekmezi veriyorum.kendim yiyorum arı sütü,bal,polen karışımını.yani siz ikinizde yiyebilirsiniz.tabi biraz pahalıya mal oluyor o ayrı.o yüzden bizde şimdilik ben kullanıyorum.sabahve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı.bu arada önemli bir not.yaptığınız karışıma sakın tahta kaşık harici metal kaşık sokmayın sadece tahta kaşık olacakmış.

Tamam canım sağol peki bunlardan kaç gramlık alıyoruz karıştırmak için mesela bal kaç gram olucak polen kaç gram vs. onlarıda söyliyebilirsen canım

canım alıcam ben yarın ınsallah ama hepsını aktardanmı alayım arı sütünü balıda polenıde yanı yoksa balı baska yerden alsan olurmu yanı yada arı sütü baska yerde varmı sadec aktarlardamı var hepsını bırdenmı karıstırıyosun
ben hepsini aynı yerden aldım sende öyle yap.yani öncelikle iyi bir aktar araştır.biz bütün gün gezdik pazar günü ta akşam girdiğimiz yer içimize sindi.birde bizim aldığımız bal saf balmış.yani balda önemli güneydoğudan özel gelmiş yani marketteki ballar gibi degil.valla sadece bala 25 verdik.hani bu konuda pek ucuza kaçmak istemedik.bide arı sütünü sana buz dolabından mı verecek ona dıkkat et.2 tane çok küçük şişelerde arı sütü bide 100 gr polen. bal bu arada 850 gr.alır almaz eve geldik arı sütü ısınmasın diye hemen karıştırdık.dolapta saklıyoruz.istersen mail adresini ver balın markasını vereyim.internettede var aynı marka.

ben hepsini aynı yerden aldım sende öyle yap.yani öncelikle iyi bir aktar araştır.biz bütün gün gezdik pazar günü ta akşam girdiğimiz yer içimize sindi.birde bizim aldığımız bal saf balmış.yani balda önemli güneydoğudan özel gelmiş yani marketteki ballar gibi degil.valla sadece bala 25 verdik.hani bu konuda pek ucuza kaçmak istemedik.bide arı sütünü sana buz dolabından mı verecek ona dıkkat et.2 tane çok küçük şişelerde arı sütü bide 100 gr polen. bal bu arada 850 gr.alır almaz eve geldik arı sütü ısınmasın diye hemen karıştırdık.dolapta saklıyoruz.istersen mail adresini ver balın markasını vereyim.internettede var aynı marka.

canım sen bunlara ne kadar ödedın kı arı sütü ne kadar mesela baya tutmustur fıyatı bırde hepsını mı karıstırdın sen bu arada bana özelden mesaj atabılırsın tatlım ordan markasını yazabılırsın

canım sen bunlara ne kadar ödedın kı arı sütü ne kadar mesela baya tutmustur fıyatı bırde hepsını mı karıstırdın sen bu arada bana özelden mesaj atabılırsın tatlım ordan markasını yazabılırsın
arı sütlerine 15 verdim ama aslında daha fazlaymış indirim yaptı adam.görsen şişeler küçücük.polende 10 toplam 50🙂evet hepsini büyuk bir kaseye döktüm karıştırdım 2 kavanoza böldüm.

arı sütlerine 15 verdim ama aslında daha fazlaymış indirim yaptı adam.görsen şişeler küçücük.polende 10 toplam 50🙂evet hepsini büyuk bir kaseye döktüm karıştırdım 2 kavanoza böldüm.

o zaman o arı sütü azmıs çok bakalım bende çıkabılırsem yarın alıcam ınsallah bu arada özel mesajında markayı yazmamısın baskasının yazısı gelmıs galıba bır daha yazsana canım

Geri