benımde baba tarafında var dedemın ablasının çocugunda ıkız var
inşallah seninde ikizlerin üçüzlerin olur aminnn bak cuma cuma ne güzel dua ettim hepinize şimdi size üçüzler yaramazlık yapınca bana kızmayın heee
benımde baba tarafında var dedemın ablasının çocugunda ıkız var
oh valla ne güzel bi şekilde herhangi bir kuşakta bu tekrarlayacak.belki sıra sende şimdi.benımde baba tarafında var dedemın ablasının çocugunda ıkız var
canım sen kaç derece ıle regl oluyosun önce onu yaz tatlım
inşallah seninde ikizlerin üçüzlerin olur aminnn bak cuma cuma ne güzel dua ettim hepinize şimdi size üçüzler yaramazlık yapınca bana kızmayın heee
oh valla ne güzel bi şekilde herhangi bir kuşakta bu tekrarlayacak.belki sıra sende şimdi.
yeni ölçmeye başladım canım ya 10 gündür falan bir hafta 36.6 devam etti 4 gündür 36.9 oluyor canım yeni duydum ateş ölçmeyi onun için bilmiyorum
evde has bal varsa süper. yalnız benim gramlar şöyle .850 gr bal-100 gr polen 2 küçük şişe arı sütü onun gr düşük oluyo.bide bide arı sütü muhakkak buzdolabından sana verilecek ve sende buzdolabında saklayacaksın karışımı.hııı tamam o zaman ben de hemen arı sütü-polen araştırmasına başlayayım hatta bulunca alayım, evde has bal var zaten. teşekkürler bilgileriniz için.
yeni ölçmeye başladım canım ya 10 gündür falan bir hafta 36.6 devam etti 4 gündür 36.9 oluyor canım yeni duydum ateş ölçmeyi onun için bilmiyorum
evde has bal varsa süper. yalnız benim gramlar şöyle .850 gr bal-100 gr polen 2 küçük şişe arı sütü onun gr düşük oluyo.bide bide arı sütü muhakkak buzdolabından sana verilecek ve sende buzdolabında saklayacaksın karışımı.