duygum_06
Hamiş Melek
canım hoşgeldin aramıza ne zamandır anne olmayı düşünüyosunmerabalar kızlar ben de anne olmak istiyorum
canım hoşgeldin aramıza ne zamandır anne olmayı düşünüyosunmerabalar kızlar ben de anne olmak istiyorum
ay canım gelmiştir inşallah bebeşin hadi bakalım hayırlısı ateş ölçme yöntemini kullanıyomusun ateşin sabitmi canım
inşallah sende bi gün muradına erersin neden hiç olmayacakmış gibi gelsin canım herşeyin vardır bi çaresi önemli olan bu kararı almak ve istemek tüp bebek aşılama falan düşündünüzmübenim durumumda olupta anne olabilen varmı "hiç olmuycakmış gibi geliyor bana 🙁
mrhaba meleksen ben bugün katıldım aranza.sen nasılsın?hepinize selamlar kızlar nasılsınızz
ooo çok güzel canım ateş tablolarından pek anlamam ama arada bi ziyaret ederim efsunun yazılarndan bişeyler kaptım ama ateşin çok güzel inşallah bu ay gelcek bebeşin allahım ayırlısını versin10 gündür ölçüyordum 6gün 36.6 dıydı 4 gündür 36.9 oluyor canım ateşim bakalım iki gün kaldı ne olacak belli olur o zaman
sende hoşgeldin aramıza tatlım inşallah sanada uğurlu gelcek burasımrhaba meleksen ben bugün katıldım aranza.sen nasılsın?
hepinize selamlar kızlar nasılsınızz