iyi akşamlar canım okudunmu konuştuklarımızı bu aya bomba gibi giriyoruz valla![]()
evet canım okudum ya bu ay tam bomba olacak
iyi akşamlar canım okudunmu konuştuklarımızı bu aya bomba gibi giriyoruz valla![]()
hoşgeldin canım,sana yazdıklarımı okudun mu?

canım o dediklerini mi aldın?bal başka marka mı aldın toplam ne kadara mal oldu?birde kesinlikle günde 2 defa al bitanem sorun yaşamayalım.bu arada benim eşimde benim adetle birlikte keçi boynuzu pekmezine başlamıştı günde 2 defa 2 çorba kaşığı veriyordum.şimdi ek olarak fındık aldım onları rondodan geçirdim ve kuru üzüm ekledim.şimdi sadece keçiboynuzu pekmezi olarak degilde,pekmez fındık kuru üzüm karışımı MACUN şeklinde yapıp veriyorum.hem tadı daha güzel oldu hem daha etkilihosbulduk canım nasılsın okudum canım yazdıklarını sagol tatlımya bende aldım basladım bugün hadı hayırlısı artık bakalım esımde keçi boynuzu pekmezı yıyıyor artık bu ay yerımızde duramıcaz![]()
bu arada şu an granül kahve yaptım verdim içiyor
malum hücreleri hızlandırmak için🙂canım o dediklerini mi aldın?bal başka marka mı aldın toplam ne kadara mal oldu?birde kesinlikle günde 2 defa al bitanem sorun yaşamayalım.bu arada benim eşimde benim adetle birlikte keçi boynuzu pekmezine başlamıştı günde 2 defa 2 çorba kaşığı veriyordum.şimdi ek olarak fındık aldım onları rondodan geçirdim ve kuru üzüm ekledim.şimdi sadece keçiboynuzu pekmezi olarak degilde,pekmez fındık kuru üzüm karışımı MACUN şeklinde yapıp veriyorum.hem tadı daha güzel oldu hem daha etkilibu arada şu an granül kahve yaptım verdim içiyor
malum hücreleri hızlandırmak için🙂
ay şu süpürgelilere bayıldım gülemekten ölüyorum şuan tam gaz vınnnnn:fırtına::fırtına::fırtına::fırtına::fırtına::fırtına:ayy eyşancım valla süpersin sende hadi bakalım tam gaz başlıyoruz yanii:fırtına::fırtına::fırtına:
ay sizler alemsiniz yaay kızlar alemsiniz benimde bugün bitti adetim ağda saç baş derken çok seksiyim yaneeee🙂çalışmalara başlıcaz artıkınnnnnn ay edep falan kalmadı nerdeyse yaparken yazacam yav🙂🙂🙂
ağustos ayı bereket ayı bu ay çok güzel haberler alıcaz inşallahselzehcim hoşgeldin tatlım biz azdık allahtan hayırlısı valla🙂

valla duygucum .. heykese bi halley oluyoay sizler alemsiniz yaağustos ayı bereket ayı bu ay çok güzel haberler alıcaz inşallah

selzehcim hoşgeldin tatlım biz azdık allahtan hayırlısı valla🙂
kız Allah iyiyliğini versin emi öldüm gülmekten ya