buradayız canım...bir şey sorucam hiç bir şey hissetmiyormusun hamişlik konusunda sence varmı
var gibi geliyor ama belirtilerimde var ama ya yoksa üzülmek istemiyorum canım ya reglim gecikmezdi bilmiyorum yarın sabah test yapıcam inşallah vardır
buradayız canım...bir şey sorucam hiç bir şey hissetmiyormusun hamişlik konusunda sence varmı
canım inşallah hamilesindir test yap bakalım haberlerini bekliyoruzcanım göğüslerim şişti acıyor ve göğüsümden süt geliyor canım bu ya hamilelik habercisi yada tedavi görmeden hamile kalamıyacağımın habercisi kafam ondan çok karışık aslında reglimde gecikmezdi hiç inşallah hamileyimdir

günaydın canımherkese günaydın🙂
herkese günaydın🙂
canım göğüslerim şişti acıyor ve göğüsümden süt geliyor canım bu ya hamilelik habercisi yada tedavi görmeden hamile kalamıyacağımın habercisi kafam ondan çok karışık aslında reglimde gecikmezdi hiç inşallah hamileyimdir
var gibi geliyor ama belirtilerimde var ama ya yoksa üzülmek istemiyorum canım ya reglim gecikmezdi bilmiyorum yarın sabah test yapıcam inşallah vardır
selam eboş...günaydın....
selam eboş...
bu site bağılılık yapıyor galiba.ben birkaç dün oldu kayıt olallı.daha çok kafama takar oldum çocuk meselesini.diğer yandan beni bu kadar anlayan birilerinin olması inanılmaz güzelll..nasılsın🙂
belırtılerınde var ama senın zaten 2 bebegin olacak o yuzden gögüslerınden süt gelebılır 2. gebelıkte daha önce duymustum ama sende de o yuzdenmı bılemıcem ınsallah ondandır tatlım