yoncax
Hamiş Melek
1.60 -47 kgboyun ve kılon kaç senın ben 1.64 boyundayım 51.5 kıloyum suanda kılo almak ıstemıyorum hamıle kalırsam nasılsa kılo alıcam
1.60 -47 kgboyun ve kılon kaç senın ben 1.64 boyundayım 51.5 kıloyum suanda kılo almak ıstemıyorum hamıle kalırsam nasılsa kılo alıcam
1.60 -47 kg
evet canım hamilelikte de kilo sorunumuz olmayacak.bu yüzden istediğimizi yiyebileceğiz🙂gerçi 47-48 le hamile kalanlar maximum 9 kilo alıyorlarmış en az 7.benim için ideal🙂sende zayıfsın heee baya hemen hemen aynıyız benım boyum bıraz uzun senden senınde kılon az benden ortalama aynı gıbıyız
yoncax sen iyisin gene ben çok zayıftım ama doğumdan sonra alıyor insan kilo 1.73 boyum 48 kiloydum şimdi 61 kiloyum bende anlayacağın kilo sevenlerdenim1.60 -47 kg
evet canım hamilelikte de kilo sorunumuz olmayacak.bu yüzden istediğimizi yiyebileceğiz🙂gerçi 47-48 le hamile kalanlar maximum 9 kilo alıyorlarmış en az 7.benim için ideal🙂
valla ben en çok hamile kalınca,göğüslerimin büyümesini heyecanla beklicem.hep öyle kalsınlar,hiç sönmesinler bi daha:dombili:yoncax sen iyisin gene ben çok zayıftım ama doğumdan sonra alıyor insan kilo 1.73 boyum 48 kiloydum şimdi 61 kiloyum bende anlayacağın kilo sevenlerdenim
yoncax sen iyisin gene ben çok zayıftım ama doğumdan sonra alıyor insan kilo 1.73 boyum 48 kiloydum şimdi 61 kiloyum bende anlayacağın kilo sevenlerdenim
valla ben en çok hamile kalınca,göğüslerimin büyümesini heyecanla beklicem.hep öyle kalsınlar,hiç sönmesinler bi daha:dombili: