Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım evet arı sütü bal polen karışımını hamilelerde yiyebilir.emriyo gelişimi açısından çok önemliymiş.ama sen düşünürsen muhakkak doktora sor.bebiş daha küçük ya ağır gelmesin.ölçüsünü filan doktor söylesin sana.
bu arada evet kararlıyım vede rahatım.bu şu an hevesli olmamdan kaynaklanıyor birde 6 aya kadar acele etmeyecek olmamdan.yanı bu ay ve diğer aylar adet olsam,''hadi hayırlısı adet bitsin çalışmalara başlayayım'' tarzında düşünücem.bilmiyorum kötü düşünmüyorum sanki 6 aya kadar meleğim gelirmiş gibi geliyor bana:baby:bu arada enişte yorulmuyor merek etme,ona pekmez fındık üzüm karışımı macun yapınca,bende malum karışımdan yiyince evde kovalamaca oynuyoruz:bob::bob:
Yazdıklarınızı dudağımda tatlı bir tebessümle okuyorum Allah gönlüne göre versin eniştemede iyi bakıyormuşsun bulantım olmasa ben bile yerdim güzel bir karışıma benziyor...

Melekanıl nehaber senden hamilelikle aran nasıl tatlım. Kış güneşi deminden beri sesimizi duymuyorsun arkadaşım sendende haberler bekliyoruz. Neoldu testini yaptınmı?

Melekanılla YazGüneşini merak ediyorum hafta sonu drgidecekti yazgüneşi haberi olan varmı, belki okurken kaçırmışımdır sayfalarda.

Canım merhaba nasılsın ?? Bulantılar devam sanırımm allah yardımcın olsun. Ben gecen carsamba gıttım canım doktora keseyı gorduk ama kalp atısı ıcın erkenmıs daha. Haftaya carsamba gıdıcem tekrar ınsallah bu sefer duyarız canımm

Geri