kandiliniz mübarek olsun kıslar... kalbinizde niyetinizde ne varsa allahım kabul eylesin.. inşallah rabbim bugun sesimizi duyarda hepimizin kucağını doldurur rabbim...
AMIN canım
kandiliniz mübarek olsun kıslar... kalbinizde niyetinizde ne varsa allahım kabul eylesin.. inşallah rabbim bugun sesimizi duyarda hepimizin kucağını doldurur rabbim...
saol selzeh.son 3 ayda 26,27,28 günde bir oldum.bu iyi haber sanırım.ancak geçen ay doktora gittim bir an önce hamile kalayım diye yumurta olgunlaştırıcı ve çatlatıcı iğne vuruldum.ama yumurtam çatlamadı.bu ay doktora gitmemeye karar verdim.eğer iyi takip edebildiysem yumurtam çatladı.belirtilerim vardı bu ay.
Amin canım hepimizin.kandiliniz mübarek olsun kıslar... kalbinizde niyetinizde ne varsa allahım kabul eylesin.. inşallah rabbim bugun sesimizi duyarda hepimizin kucağını doldurur rabbim...
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

merhaba canım,seninde kandilin mübarek olsun.kızlar merhaba...kandiliniz mubarek olsun çok güzel şeyler yazmışsınız özellikle fatoşcum teşekkür ederim san cnm inşallah hepimizin duaları kabul olur bebkler bol rızıklar ve huzurlu bir yaşam cennetle müjdelenen kullardan oluruz inşallah kızlar ....
kızlar merhaba...kandiliniz mubarek olsun çok güzel şeyler yazmışsınız özellikle fatoşcum teşekkür ederim san cnm inşallah hepimizin duaları kabul olur bebkler bol rızıklar ve huzurlu bir yaşam cennetle müjdelenen kullardan oluruz inşallah kızlar ....