Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım sana demiştim.iyi yapmışın o işlerin sonu gelmez.ahh ahh şöyle bi evi işi yapsak bir ay boyunca kirlenmese ne güzel olur.ama nerdeee her gün aynı her gün aynı.bana bekarken ev temizliği nankördür derlerdi şimdi daha iyi anlıyorum bu nankörü
:1212:
amaaan ne yapayım bende olduğu kadar yapıyorum,psikopata bağlamıyorum yani:çitos:zaten bide yumurtlama dönemi ya az az yapıp uzanıyorum, buraya bakıyorum:pasi:

benimde tahmini yerleşme günlerim bende pek bi şey yapamıyorum.başladımı yumurtlaman.
normalde tam günü cumartesi ama belirtiler başladı hafif akıntı ve hafifte sol yumurtalıkta yanma başladı sanırım iki güne cayır cayır yanacak🙂ya bugün yine söyledim,sana da sorayım.ben evli degılken yada evli olup korunurken bu yumurtlama belirtilerini bilmediğimdenmidir nedir hiç hissetmezdim.maşallah öğrenince 3 aydır inanılmaz belirti veriyor🙂senin nasıldı önceden?

normalde tam günü cumartesi ama belirtiler başladı hafif akıntı ve hafifte sol yumurtalıkta yanma başladı sanırım iki güne cayır cayır yanacak🙂ya bugün yine söyledim,sana da sorayım.ben evli degılken yada evli olup korunurken bu yumurtlama belirtilerini bilmediğimdenmidir nedir hiç hissetmezdim.maşallah öğrenince 3 aydır inanılmaz belirti veriyor🙂senin nasıldı önceden?
evlenmeden önceyi hatırlamıyorumda evlendikten sonra korunduğumuz zaman da işte bu beyaz akıntı yani yumurtlama sonrasında kasık ağrıları dikkatimi çekerdi ama ne işe yaradıkları hakkında bir bilgim olmadığı için önemsemezdim.kasıklarımın ağrısını üşütmekten dolayı olduğunu sanırdım.

Geri