Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

buralardayım canım gırmedım dün hiç evet güzellestım ama dün rahatsızdım çalışamadık artık bu aksam çalışmalara devam edıcez hayırlısı ıle ınsallah
benimde tam yarın yumurtlama günüm.yumurtlama belirtilerim dünden başladı hafif akıntı ve hafif sol kasık yanması şeklinde.hayırlısı bakalım ne olacak.yarında evlilik yıldönümümüz:dancing:

ooooo ne güzel hem evlılık yıldönümü hem yumurtlama günü bırde bebek gelırse bu ay tam olur hadı bakalım hayırlısı
ahhh ahhh bebek, anne babasının evlenme yıldönümünde süpriz yapayım derse müthiş olur.bize en büyük hediye olurrr.hayırlısı bakalım.sen ne yaptın adetten sonra hergün mü aralıklı yapıyorsunuz?

ahhh ahhh bebek, anne babasının evlenme yıldönümünde süpriz yapayım derse müthiş olur.bize en büyük hediye olurrr.hayırlısı bakalım.sen ne yaptın adetten sonra hergün mü aralıklı yapıyorsunuz?

ınsallah canım ınsallah ben reglım bıttı o dedıgım aksam işte ondan sonrakı gün çalıştık sonra dün çalışmamız gerektı ama ben rahatsızdım olmadı normalde gün asırı çalışıyoruz bızde ama dün olmadı bugün devam edıcez ınsallah sanırım bende yumurtlama dönemıme gırdım hayırlısı artık canımya

ınsallah canım ınsallah ben reglım bıttı o dedıgım aksam işte ondan sonrakı gün çalıştık sonra dün çalışmamız gerektı ama ben rahatsızdım olmadı normalde gün asırı çalışıyoruz bızde ama dün olmadı bugün devam edıcez ınsallah sanırım bende yumurtlama dönemıme gırdım hayırlısı artık canımya
yumurtlama belirtileri başladı mı sende?

Geri