merhaba canım senınde cuman mübarek olsun ıyıyız sen nasılsın bakalım
iyiyim canım sen rahatsızmışsın iyimisin biraz uykum geliyor canım benim bol bol yatıyorum ya
merhaba canım senınde cuman mübarek olsun ıyıyız sen nasılsın bakalım
merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun nasılsınız matoş hoşgeldin canım aramıza inşallah sende kavuşursun bebeğine
valla yafrum her hesap başka diyo girdik giriyoz gibi bişe bendede akıntı var zaten ondan anlarım ben birdahaki haftanın sonuna kadar tam gaz devam ama hergünmü gün aşırımı nasıl denesek bu ay bilemedim...şartlanmakda yanlış ama???
valla yafrum her hesap başka diyo girdik giriyoz gibi bişe bendede akıntı var zaten ondan anlarım ben birdahaki haftanın sonuna kadar tam gaz devam ama hergünmü gün aşırımı nasıl denesek bu ay bilemedim...şartlanmakda yanlış ama???
iyiyim canım sen rahatsızmışsın iyimisin biraz uykum geliyor canım benim bol bol yatıyorum ya
merhaba hosbulduk insallah canim hepimizin ortak beklentisi. umuyorum en kisa surede o mutlulugu bizde tadariz.
vallahı mahvettı benı ıdrar yolları enfeksıyonu haplar yan etkı yaptı çok kötü oldum ama ıyıyım suanda Allah ıma sükür yat bakalım tadını çıkar hamılelıgın
olur canım merak etme sen içini ferah tut rahat ol o geleceği zamanı bilyor inan bana