inşallah canım insan bu kadar belirti hissedip adet olunca çok üzülüyor umarım hamilesindir bence çok fazla dinleme kendini yani sonradan üzülmemen için sürpriz olsun 🙂sağol canım benim inşallah öyledir.inşallah vucudum bana bi numara yapmıyodur.
inşallah canım insan bu kadar belirti hissedip adet olunca çok üzülüyor umarım hamilesindir bence çok fazla dinleme kendini yani sonradan üzülmemen için sürpriz olsun 🙂sağol canım benim inşallah öyledir.inşallah vucudum bana bi numara yapmıyodur.
ben dinlemiyorumki tatlım vucuduma resmen bi elektşrik hattı çekmişler oradan buradan vuruyo.bunu dinlememenin imkanı varmı?:laugh:inşallah canım insan bu kadar belirti hissedip adet olunca çok üzülüyor umarım hamilesindir bence çok fazla dinleme kendini yani sonradan üzülmemen için sürpriz olsun 🙂
evet bende kesin bi şey yok ama yinede tedirgin oluyorum.canım bende aynısıyım ama biz doktora sormuştuk önceki hamileliğimde çok hırpalamadan olsun bir zararı olmaz dedi bize o annelikiç güdüsü canım insan bebeğii korumaya alıyor
regl olcağım zaman sadece hassaslaşıyordu o kadar acıma veya ağırlaşma olmuyordu.bide hiç iştehım yok zorla yemek yiyorum.yemek deyince midem bulanıyor.ama hamile olsam iştahlı olmam gerekirdi heralde.
herkeste farklı oluyor bulantılar falan benim bulantım olmaz zaten ilk hamileliğimdede olmamıştı bazı kişiler de çok oluyor ayyyy sende hamile ol benim peşimden inşallah hamilesin canım ya
inşallah canım benim inşallah.ah gelsede bizde bi rahatlasak.ayyyy inşallah sultan yaa bebiş geliyordur da bi şöyle mutlu haberler alalım.
ben dinlemiyorumki tatlım vucuduma resmen bi elektşrik hattı çekmişler oradan buradan vuruyo.bunu dinlememenin imkanı varmı?:laugh:
doğru diyosun canım yainşallah canım benim inşallah.ah gelsede bizde bi rahatlasak.