Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallah canım insan bu kadar belirti hissedip adet olunca çok üzülüyor umarım hamilesindir bence çok fazla dinleme kendini yani sonradan üzülmemen için sürpriz olsun 🙂
inşallah canım insan bu kadar belirti hissedip adet olunca çok üzülüyor umarım hamilesindir bence çok fazla dinleme kendini yani sonradan üzülmemen için sürpriz olsun 🙂
canım bende aynısıyım ama biz doktora sormuştuk önceki hamileliğimde çok hırpalamadan olsun bir zararı olmaz dedi bize o annelikiç güdüsü canım insan bebeğii korumaya alıyor
regl olcağım zaman sadece hassaslaşıyordu o kadar acıma veya ağırlaşma olmuyordu.bide hiç iştehım yok zorla yemek yiyorum.yemek deyince midem bulanıyor.ama hamile olsam iştahlı olmam gerekirdi heralde.
herkeste farklı oluyor bulantılar falan benim bulantım olmaz zaten ilk hamileliğimdede olmamıştı bazı kişiler de çok oluyor ayyyy sende hamile ol benim peşimden inşallah hamilesin canım ya
canım bişey daha diyeceğim ama ayıp olmasın hani şu kocarı yöntemi varya öylede baktım ben önceki aylarda elime bir sertlik geliyordu bu ay gelmedi o sertlik boştu yani