Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

smart girl amerikadasın sanırım.. Kuzenimde orda benim.. Foruma ne güzel zaman ayırabiliyorsun.. Saatler tutmasa bile..

bende öyle düşünüyorum zaten hayırlısı budur belkide..
Canım benim arkadaşımın eşi de askerdeydi ve izne geldiğinde birlikte olmuşlar ve en ilginci de korunuyorlarmış.Spiral varmış arkadaşım da.Sonra gitmiş zaten izni bittiğinde eşi.Ve şok...Arkadaşım hamile...Diyor ki valla benim eşim korunma falan dinlemedi askere gidince:laugh::laugh:
Nerden bileceksin belki sen de böyle bişey yaşarsın.Hiç moralini bozma...Hayırlısı diye dua et tatlım...

smart girl amerikadasın sanırım.. Kuzenimde orda benim.. Foruma ne güzel zaman ayırabiliyorsun.. Saatler tutmasa bile..

Kahvaltıdan sonra ilk işim burası oluyor 🙂 Benim bulunduğum yer Türkiye'ye 7 saatlik saat farkı olan bir yer.Çok da değil yani.7 saatlik gecikmeyle takip ediyorum hep :laugh:
kızlar da benim rotarlı cevaplarıma alıştılar sağolsunlar;yuvarlanıp gidiyoruz işte.

Bebiş konusunda stres yapma;ben yerinde olsam denemezdim bile eşimin askere gideceğini bile bile 😉 Tabi benim kişisel fikrim ama dediğim gibi bence en hayırlısı olmuş hem senin hem de eşin adına!

Kahvaltıdan sonra ilk işim burası oluyor 🙂 Benim bulunduğum yer Türkiye'ye 7 saatlik saat farkı olan bir yer.Çok da değil yani.7 saatlik gecikmeyle takip ediyorum hep :laugh:
kızlar da benim rotarlı cevaplarıma alıştılar sağolsunlar;yuvarlanıp gidiyoruz işte.

Bebiş konusunda stres yapma;ben yerinde olsam denemezdim bile eşimin askere gideceğini bile bile 😉 Tabi benim kişisel fikrim ama dediğim gibi bence en hayırlısı olmuş hem senin hem de eşin adına!

niye denedin diye bi sor.. Annemler falan en baştan beri istedi bende yok dedim askerden sonra.Sonra şubat ayında adetim 3 gün erken geldi.Olabilir dedim 3 günden nolcak.Sonra mart ayında 7 gün erken geldi.Koştum doktora.Doktor küçük bi kistin var dedi.Ben abartıp aladım yine tam bir ay doğum kontrol hapı kullandım kist için.Sonra o ay geçmiş zaten.Sonra hormon testi yaptırdım prolaktin 29 çıktı sınırı 25 doktor önemli deil ama ilaç yazalım dedi 1 ayda dostinex kullandım.Prolaktinde düştü.Herşey yolunda diğer hormonlar iyi dedi doktor.Bende panikle denemeye başladım

niye denedin diye bi sor.. Annemler falan en baştan beri istedi bende yok dedim askerden sonra.Sonra şubat ayında adetim 3 gün erken geldi.Olabilir dedim 3 günden nolcak.Sonra mart ayında 7 gün erken geldi.Koştum doktora.Doktor küçük bi kistin var dedi.Ben abartıp aladım yine tam bir ay doğum kontrol hapı kullandım kist için.Sonra o ay geçmiş zaten.Sonra hormon testi yaptırdım prolaktin 29 çıktı sınırı 25 doktor önemli deil ama ilaç yazalım dedi 1 ayda dostinex kullandım.Prolaktinde düştü.Herşey yolunda diğer hormonlar iyi dedi doktor.Bende panikle denemeye başladım

Yok gülüm bu yazdıkların çok büyük sorunlar değil;takma kafayı bu kadar!Artı küçük bir kisttin sana çok engel çıkaracağını zannetmem.Millet bir yumurtalığını aldırmışken bile hamile kalabiliyor.Ki seninki küçük bir sorun.Prolaktin de vücutta zaman zaman yükselir ve düşer;bak sende de öyle olmuş.
Artı kimsenin senden çocuk istemesine bakma;onalr mı bakacak,büyütecek ya da karnında tatşıyacak.Büyüklere bakma sen;önce evlensin diye tuttururlar sonra da çocuk...Mühim olan senin yani sizin ne zaman hazır olduğunuzdur...Ki şu dönem hazır olmak için uygun an değilmiş zaten!
Kendinden ve eşinden başka kimsenin bu konudaki beklentilerine kulak asma.Bak biz 3 yıl bitti evleneli ilk kez düşündük.Bizim çevremizdekiler de hep hadi bebişinizi görelim dediler ama kulak asmadık bile.Haya bizlerin sonuçta!

Şimdi sen eşine en yakın zamanda kavuşabilmeyi düşün.Bir de eğer yanlış anlamazsan benden sana küçük bir tavsiye;bu tarz sağlık sorunlarını akrabalarınla paylaşma,'acaba çocuğu olmayacak mı bunun' endişesiyle üzerindeki baskıyı artırırlar

Geri