Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar sıze rüyamı yazıcam yoncax olsa yorumlardı ama tekrar gırerse o da yorum yapar sızınde yorumlarınızı beklıyorum rüyamda halamın evındeymısım 2 halam var bırının evındeyım bana yakın olanın yanı öbür halamda gelmıs oraya baskalarıda var ama tam hatırlayamıyorum evınde oldugum halam dıyorkı bana sen yumurtamı kaynatıp yedın dıyor acıkmısın yemedıysen ye dıyor bende dıyorum hala yumurta yemedım ben dıyorum buzdolabına gıdıyorum yumurta alıyorum elıme yıkıyorum onu sonra vazgeçıp tekrar yerıne koyuyorum yumurtayı sonrada lavaboya gıdıyorum lavabonun etrafı böyle su olmus sankı etrfında pirinç tanlerı var çiğ sekılde dökmüşüm güya ben hemen onları alıyorum lavaboya atıyorum temızlıyorum kımse görmesın dıyorum sonrada uyandım hadı kızlar yorum yapın bakalım beklıyorum
canım hayırlara çıksın ilginç bir rüya görmüşsün bitanem.yumurtayı buzdolabından alıp yıkayıp tekrar geri koyman,sanki bebiş fikrinden bi süreliğine bi sebeple vazgeçeceğin anlamına geliyor gibi.pirinçte para zenginlik anlamına gelir,onlarıda toplayıp temizleyip lavobaya atman sanki biraz para kaybı olacak yada hesapta olamayan bişeylere istemeden para ödeyecekmişsiniz gibi.hayırlara çıksın yinede...

canım hayırlara çıksın ilginç bir rüya görmüşsün bitanem.yumurtayı buzdolabından alıp yıkayıp tekrar geri koyman,sanki bebiş fikrinden bi süreliğine bi sebeple vazgeçeceğin anlamına geliyor gibi.pirinçte para zenginlik anlamına gelir,onlarıda toplayıp temizleyip lavobaya atman sanki biraz para kaybı olacak yada hesapta olamayan bişeylere istemeden para ödeyecekmişsiniz gibi.hayırlara çıksın yinede...

hayırlısı artık canım benım tamda hatırlayamıyorum rüyayı ama bu sekılde gördüm gıbıme gelıyor kısmet artık güzel Allah ım bılır yınede sagol

daha öncede yumurta görmüstüm ben avucumun içinde böyle küçücük 2 tane offf demıstım o zaman rüyamda hamıle degılım bebiş yok olmamıs dıyorum ve avucumun içindekı yumurtalara bakakalıyorum daha sonrada uyanmıstım onu bebege yormustuk o ay arkadaslarla ama olmadı ben regl oldum ınsallah bu gördügüm rüya sonunda da regl olmam

Yoncax evlilik yıl dönümün kutlu olsun;sanırım bu saatlerde orda dışarı çıkmak için hazırlıktasındır. 🙂
İnşallah güzel bir gece geçirirsiniz.Sonra okurum artık 😉 Bu arada ilk evlilik yıl dönümünmüş;o diğer hiçbirine benzemiyor.Hepsinin kendine göre tadı başka ama ilkler özeldir hep.

Sultan ve Aysel güzel bak şimdiden uyarıyorum benim ismim yukarı çıktığında sizinkini ennnnn aşağıda görmek istiyorum ;yani Ağustos anneleri bölümünde 🙂

Hepinizi kocaman öpüyorum.Plaja gideceğiz şimdi olur da kaynatırsanız ben yine geç de olsa okurum.

Hepinizi çok seviyorum...
canım benim çok teşekkür ederim.evet dün akşam dışarıya çıktık.ama gece çok komik bitti sormahahahayani planladığım gibi olmadı.sözümona eve geldikten sonra kokulu kremler,parfümler sürecektim,odaya mumlu bir elektrik aleti vardı onu şarj ettim.onu koyup otantik bir atmosfer yaratacaktım🙂biz ne yaptık?uzun zamandır dışarda gezmemiştik.çok severiz normalde uzun gezmeleri.canımız çekti oraya git ,buraya git şurayı gez.eve bi geldik çok geç ve araba olmasına rağmen ayaklar mahfolmuş ve inanılmaz yorulmuş geldik.kolumuzu kıpırdatmaya halimiz yok yani🙂napsak napsak ben dedim zoraki dur ben bir gecelik giyip geleyim.eşimde sen gelene kadar ben çoktan uyurum dedi,zaten benimde gecelik giyecek takatim yok.en iyisi dedik,bizim bebiş çalışması tehlikeye girmesin bari onu,halledelim dedik.ve de hiç planlamadığımız şekilde sırf görev icabı zoraki oldu anlayacağın:pirt:sonrası mı?yorgunluktan anında uyumuş kalmışız:boink::123:yani bir evlilik yıldönümümüz güzel,yorgun,bir o kadar da komik geçti.:raila:

daha öncede yumurta görmüstüm ben avucumun içinde böyle küçücük 2 tane offf demıstım o zaman rüyamda hamıle degılım bebiş yok olmamıs dıyorum ve avucumun içindekı yumurtalara bakakalıyorum daha sonrada uyanmıstım onu bebege yormustuk o ay arkadaslarla ama olmadı ben regl oldum ınsallah bu gördügüm rüya sonunda da regl olmam
Mrb canım, nasılsınnnnn????🙂🙂🙂
İnsan böyle zamanlarda tabiki özellikle beyninde hep bebek olunca herşeyi ona yoruyor.Acaba rüyada gördüğüm en ufak bişey bile bebeğe mi işaret diyee..Geçen ay rüyamda gördüğüm en ufak şeyleri bile acaba bebek olabilir mi diye internetteki rüya yorumlarını ezberlemiştim.Ama bu ay takmayacağım.Pek fazla kendimi dinlemek istemiyorum...

canım benim çok teşekkür ederim.evet dün akşam dışarıya çıktık.ama gece çok komik bitti sormahahahayani planladığım gibi olmadı.sözümona eve geldikten sonra kokulu kremler,parfümler sürecektim,odaya mumlu bir elektrik aleti vardı onu şarj ettim.onu koyup otantik bir atmosfer yaratacaktım🙂biz ne yaptık?uzun zamandır dışarda gezmemiştik.çok severiz normalde uzun gezmeleri.canımız çekti oraya git ,buraya git şurayı gez.eve bi geldik çok geç ve araba olmasına rağmen ayaklar mahfolmuş ve inanılmaz yorulmuş geldik.kolumuzu kıpırdatmaya halimiz yok yani🙂napsak napsak ben dedim zoraki dur ben bir gecelik giyip geleyim.eşimde sen gelene kadar ben çoktan uyurum dedi,zaten benimde gecelik giyecek takatim yok.en iyisi dedik,bizim bebiş çalışması tehlikeye girmesin bari onu,halledelim dedik.ve de hiç planlamadığımız şekilde sırf görev icabı zoraki oldu anlayacağın:pirt:sonrası mı?yorgunluktan anında uyumuş kalmışız:boink::123:yani bir evlilik yıldönümümüz güzel,yorgun,bir o kadar da komik geçti.:raila:

olsun canımya yınede güzel geçmıs yoruldugunuza degmıstır yanı eeee o kadar yorgunlugun üstüne anca bu kadar labılır tatlım yınede olmus ya sen onu düşün

Ayyy Yoncax bayaaa bi komik olmuş .Amannn boşverrr siz mutlu oluysanız gerisi hikayee.Belli de olmaz valla hiç umutlu olmadığın bi ilişki bebek getirebilir...

hatırlıyorum o rüyanı,o zamanlar üye degildim fakat okuyordum hep ama regl olacağına yormuştum o zamanlar.neyse bakalım inşallah herhangi bir sebebten vazgeçmezsinde hayırlısı ile bu ay hamile kalırsın inşallah.

Geri