Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyi işte ne kadar güzel geçmiş.Çıkmışsınız dolaşmışsınız,gülmüşsünüz,konuşmuşsunuz daha ne 🙂 Misss....Gecelik meselesine gelince;yahuu üzerinde 3 dkç duracak bişey için bence de riske atmaya değmezmiş 😀 Zevk aldıysanız gerisi hikaye :26:Ama sanırım biraz 'illa da yapalım'a kaçmış iş oo biraz sakat :smokin: 😀 Şaka şaka...

Güzel bir gün geçrimene çok sevindim;çünkü ilki nasıl olursa ondan sonrakilere dair bir işaret oluyor canımcım!

Eee artık bbakalım ne zaman başlarsın oram buram demeye :dil: :laugh:
canım benim çook teşekkür ederim,kısmet böyleymiş ve de hiçbir şey planlandığı gibi olmuyormuş🙂bunu bir kez daha anladım🙂

günaydın canım nasılsın
iyim selzeh sagol.valla hayırlısıyla yumurtlama dönemini atlatmaya çalışıyorum.bu ay yumurtlama belirtileri hafif seyretti benim nedense.yani geçen 2 ayda yumurtlama günleri baya bel kasık ağrım olmuştu.bu defa geçen hafta hafif ağrı ve yanma oldu ve geçti.ilginç.geçen aylarda hoşuma giderdi bel kasık ağrıları şiddetli olunca şimdi teğet mi geçti ne?

iyim selzeh sagol.valla hayırlısıyla yumurtlama dönemini atlatmaya çalışıyorum.bu ay yumurtlama belirtileri hafif seyretti benim nedense.yani geçen 2 ayda yumurtlama günleri baya bel kasık ağrım olmuştu.bu defa geçen hafta hafif ağrı ve yanma oldu ve geçti.ilginç.geçen aylarda hoşuma giderdi bel kasık ağrıları şiddetli olunca şimdi teğet mi geçti ne?

aynen bende yumurtlama dönemım geçsın dıye beklıyorum suanda sıkı çalışıyoruz çünkü benım geçen aya oranla daha az agrım oldu geçen ay neydı öyle mahvoldum agrıdan bu ay daha rahatım sankı bende

Günaydın kızlarrrrr🙂🙂🙂
İnş. güzel başlayan hafta güzel biter.Herkesin çalışmalarında başarılar diliyorum.Benim akıntım arttı bu ara acaba yumurtladım ki veya yumurtlayacak mıyım tam da kestiremedim benim bel ağrım veya kasık ağrım da olmaz o yüzden anlayamıyorum...

Günaydın kızlarrrrr🙂🙂🙂
İnş. güzel başlayan hafta güzel biter.Herkesin çalışmalarında başarılar diliyorum.Benim akıntım arttı bu ara acaba yumurtladım ki veya yumurtlayacak mıyım tam da kestiremedim benim bel ağrım veya kasık ağrım da olmaz o yüzden anlayamıyorum...

günaydın canım ınsallah çok hamıs haberı alırız bu ay bakalım kısmet artık akıntın kesılınce dönemın bıtmıs olacak ona göre çalış tatlım

canım hanı bız bal polen arı sütü karısımı yıyıyoruz ya bence o bıze çok ıyı geldı her anlamda öyle hıssedıyorum ben sence?

Geri