Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

günaydın.regl oldum dün akşam.çok mutsuzum.boşlukta hissediyorum kendimi.neden diyorum neden olmuyor.neyi yanlış yapıyorum ben.inançlıyım biliyorum ki Allah dilerse olacak,ama gönlüme söz geçmiyor arkadaşlar.beni anlarsanız bir siz anlarsınız,ne eşim ve ailem kimse anlamıyor hep aynı klasik sözleri duyuorum.bunalım halim bir iki güne geçer herhalde.işe gireceğim.evde oturmak daha kötü ediyor beni.bir an önce iş bulmalıyım.kimbilir belkide hiç olmayacak.......çok kötüyüm çooookk.bu arada regl ateşimi öğrendim ne işime yarayacaksa 36.2.kendime ve bedenime kızıp duruyorum

canım benim üzülme dediğin gibi klasik sözler ama ne yapabilirsin ki herşey Allahtan ne kadar üzülüp kahrolsanda o vermeyince olmuyor zamanı değilmiş zamanı olduğunda o zaten gelir merak etme üzme kendini bu kadar tatlım

günaydın.regl oldum dün akşam.çok mutsuzum.boşlukta hissediyorum kendimi.neden diyorum neden olmuyor.neyi yanlış yapıyorum ben.inançlıyım biliyorum ki Allah dilerse olacak,ama gönlüme söz geçmiyor arkadaşlar.beni anlarsanız bir siz anlarsınız,ne eşim ve ailem kimse anlamıyor hep aynı klasik sözleri duyuorum.bunalım halim bir iki güne geçer herhalde.işe gireceğim.evde oturmak daha kötü ediyor beni.bir an önce iş bulmalıyım.kimbilir belkide hiç olmayacak.......çok kötüyüm çooookk.bu arada regl ateşimi öğrendim ne işime yarayacaksa 36.2.kendime ve bedenime kızıp duruyorum

canım benım sakın üzülme böyle yaparsan olmaz bizler güçlü ve sabırlı olucazkı bebişler hemencecik yerlessın göbüşümüze hadı bakalım kendıne gel bırazcık ve basarıcam dıyıp ayakta dur

canım benim üzülme dediğin gibi klasik sözler ama ne yapabilirsin ki herşey Allahtan ne kadar üzülüp kahrolsanda o vermeyince olmuyor zamanı değilmiş zamanı olduğunda o zaten gelir merak etme üzme kendini bu kadar tatlım

ne dersen haklısın canım biliyorum.teşekkür ederim..geçecek bu ruh halimde inşallah.kendimden sıkıldım artık.neden vazgeçmiyorum ki artık anlamaıyorum kendimi hala, acaba aşılamamı yoksa tüp bebekmi yapsam diyorum.bıktım kendimden bıktım düşüncelerimden

canım benım sakın üzülme böyle yaparsan olmaz bizler güçlü ve sabırlı olucazkı bebişler hemencecik yerlessın göbüşümüze hadı bakalım kendıne gel bırazcık ve basarıcam dıyıp ayakta dur

sende haklısın🙂kafamdan bir an dahi atamadığım bir düşünce benim derdim bu..kafamı dağıtamıyorum hep aynı şey geçiyor kafamdan.bu yüzden belki iş hayatına geri dönmeliyim.

Geri