Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

neyse meleklerim ben çıkayım roman almıştım maeve binchy yalnız kadınlar sokağı harika bi kitap kafamı baya dağıtıyor.benim tamda buna ihtiyacım var.hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.hepiniz her şeyin en güzeline layıksınız.ve mevlam size her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin.sonra yine görüşmek üzere.

ya kızlar sitenin birinde bişeyler okuyorumda size kopyalamaya çalıştım malesef alınmıyor yumurtlamanın olduğunu vajinal akıntıyla nasıl tespit edebileceğinize dair bir sürü bilgi var sitenin adını vermek isterim ama mahsuru varmı bilemiyorum canlarım

neyse meleklerim ben çıkayım roman almıştım maeve binchy yalnız kadınlar sokağı harika bi kitap kafamı baya dağıtıyor.benim tamda buna ihtiyacım var.hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.hepiniz her şeyin en güzeline layıksınız.ve mevlam size her şeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin.sonra yine görüşmek üzere.

kitap okumak hakkaten dağıtıyo ben her ay bir kitap okurum ama buraya dadanalı zor oluyo biraz 🙂 kendine iyi bak cnm öpüyorum seni

selam canım ıyıyım sen nasılsın

Mrb duygucum iiyiz çalışma halindeyiz akşamları sen nasılsın????
bende iyiyim canlarım biraz canım sıkkın bizim televizyon güm oldu inanın çok zor tvsizlik eskiden insanlar nasıl vakit geçirirlermiş 🙂 bu ay bombalar patlıcak inşallah m.m da arka arka hemde bakalım ben sabahları kasık ağrısıyla kalkıyorum bide karnımın içi bi tuhaf ama göğüslerimde hiç bi değişiklik yok yumurtlama dönemimde geçti heralde hayırlısı bakalım bizim bebek ne zaman gelirse kabulümdür kapımız ona sonuna kadar açık

sağolun benim canım meleklerim.beni üzen regl olmak değil bu kadar belirtiden sonra regl olmak.ağladıkça daha çok rahatlıyorum.neyse inşallah sizin hamilelik haberlerinizi alırım en kısa zamanda da unuturum bunları.
canım üzülme yeni bi ay yeni bi umut diyelim insan kafaya taktıkça bu işi inanki vücut bütün hamilelik belirtisini veriyo bazı arkadaşlarımız ağrınında psikolojiyle ilgisi olurmu diyodu ama psikolojik ağrılarda oluyo malesef rahat ol bitanem fazla kafaya takma her şeyin bi zamanı vardır demekki seninde bebişin daha zamanı var allah gönlüne göre versin canım

slm melekler...yazıları tam okuyamadım ama ben tatildeyim çıkmadanda yazmıştım nete giremeyen arkadaşlara biraz sitemli yazılar vardı...bulunduğum yerde net var fakat girmeye fırsatım olmuyor...bu arada morelim sıfır yumurtlama olacağı günlerde alkol alımından dolayı sanırım bu ay benim bebiş yine olmucak...ama bugün göbeğimde çekme oluyor ve karnımın altı şişti...tatil güzel ama sizlerle haberleşememek te kötü...sizler iyisinizdir umarım....

adet olan arkadaşlarım ne olur üzmeyin kendinizi ilk gün bende böyle oluyorum ama sonrasında unutuyorum gidior..vücudumuzu hırpalamıyalaım daha neler göreceğiz kimbilir o günlere enerjimiz kalmalı allahım beterinden korusun..bizimkide dertmi...

Geri