umutsuz_reyhan
Hamiş Melek
merhaba eyşan selzeh nasılsınız canım.. keyfiniz nasıl..
yumurtlama zamanı ve sonrasında ağır işlerden kaçınmalıyız ağır kaldirmamalıyız bide fazla hoplayıp zıplamamalıyız ağır olmamak kaydıyla ev işi ve spordan zarar gelmez die düşünüyorumiyiyim canım sağolasın..yeni yazılan sayfaları okuyordumda yumurtlama zamanı dinleniyor arkadaşlar valla ben evde süpürüyorum yüzüyorumda malum gün sonrası ne bileyim birde o hafta yatarsam iyi valla iyice soyutlandım herşeyden zaten..ona kafam takıldı benmi yanlış yapıyorum..
iyiyim canım sen nasılsın msn adresini aldım ama ekleyemedim daha msn kurulcak bizim pc çöktü vista yükledik hala alışamadım bide bütler yaklaştı ders çalışıyorum sen neler yapıyosun canımduygum nasılsın.. görüşemiyoruz..
iyiyim canım sağolasın..yeni yazılan sayfaları okuyordumda yumurtlama zamanı dinleniyor arkadaşlar valla ben evde süpürüyorum yüzüyorumda malum gün sonrası ne bileyim birde o hafta yatarsam iyi valla iyice soyutlandım herşeyden zaten..ona kafam takıldı benmi yanlış yapıyorum..
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

🙂 maşallah allahım bol bol yumurtlamar versin canım 😉 değişiklik gözlersen banada haber ver tmm 🙂reyhancım iyiyim canım yumurtlama dönemindeyimde heyecanla vücudumdakii değişiklikleri tespit etmeyi bekliyorum🙂