yoncax
Hamiş Melek
inşallah canım🙂sen ne kadar zamandır istiyordun bebiş?kızlar işallah herkes bu ay hamiş kalır
inşallah canım🙂sen ne kadar zamandır istiyordun bebiş?kızlar işallah herkes bu ay hamiş kalır
aman yok bide onla uğraşmayayım,bu sefer tam teçhizatlı anne adayı olurum,bişeyi de eksik yapayım🙂zaten benim Allaha şükür doğum kontrol hapı bıraktıktan 3 ay sonra normale döndü adetim.yumurtlama ve çatlama zamanını hissediyorum tam olarak.
selzeh ikizlere hamile kalma şansı ile ilgili internette pek bişey bulamadım,müsait vakit bide sen baksana
anladım canım doğru söylüyorsun aslında,bakalım bir kaç aya olmazsa bebiş onada başlarım🙂sen bılırsın canım yararı olur dıye düşündüm çünkü ne kadarda adetın düzenlı olsa yumurtlama zamanını bız pek anlayamıyoruz anlıyoruz gıbı hıssedıyoruz ama bence yanılıyoruz dıye düşünüyorum çünkü benım adetımde çok düzenlıdır yanı ondan dedım bende ılk defa bu ay ölçüyorum düzenlı olarak
günaydın canım hoşgeldin bakalımmm nasılsın
günaydın canım nasılsın?
tşkler canım iyi olmaya calışıyorum bu aralar sigarayı bi çoğalttım anlatamamgünaydın canım nasılsın
sıkıntı stersss hepsi... sizler nasılsınız canlarım keyfiniz nasılcanım bak bide utanmadan söylüyon,sigarayı çoğalttım diye.kız sen bilmiyon mu sigara doğurganlığı azaltır.sen hiç bekleme o zaman bebiş!!!!tşkler canım iyi olmaya calışıyorum bu aralar sigarayı bi çoğalttım anlatamamsıkıntı stersss hepsi... sizler nasılsınız canlarım keyfiniz nasıl
canım onu bende okudum da yani şeyi bulamadım,normal bir kadın ikizlere kalma ihtimali ne kadar diye,bi yerde 80 doğumda 1 diyor.[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]* [/FONT][FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Doğum kontrol hapı kullanan kadın, bebek sahibi olmak istediğinde, hapı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalabilir?
[/FONT][FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Doğum kontrol haplarının; doğumsal anomalilere, kısırlığa, cinsel yetersizliğe ve vücutta irileşmeye neden olduğu inanışı doğru değildir. Yaklaşık olarak hap kullanılması bitirildikten 2-3 ay sonra kadınlarda tekrar yumurtlama başlar. Bu süre sonucunda hamile kalma oranı yüzde 80 olarak gerçekleşir. Ancak doğum kontrol hapı ile korunan kadınların hapları kullanmaya devam ederken veya kestikten hemen sonra gebe kalmaları, bebeğin sağlığını olumsuz etkiler. Hatta ilacı bıraktıktan sonra ilk ay içinde gerçekleşen gebeliklerde ikiz görülme ihtimali fazladır. Hormon tedavisi gören kadınlarda da doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra ikiz doğurma olasılıkları yüksek. Hapla korunan kadınlarda, ileride elde edilecek gebeliklerde ise anomalili bebek (anormal bebek) doğurma riski artmaz[/FONT][FONT=Geneva, Arial, Sans-serif].
[/FONT]
kısss son günlerimi yaşıyorum yani oruçta tamamen bırakacağım... 😀 bide bu aralar sıkıntı yaptım ya kendime oyuzden canım yaa yoksaa bıraktıydım 😀canım bak bide utanmadan söylüyon,sigarayı çoğalttım diye.kız sen bilmiyon mu sigara doğurganlığı azaltır.sen hiç bekleme o zaman bebiş!!!!