Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Smart-girl canım çok erken yapmışsın testi,negatif çıkması çok normal,bence diğer testi adet zamanı yapsan daha iyi olur.o zamanda negatif çıksa moral bozmak yok,unutma canım benim,biz daha yeni başladık ve önümüzde uzun bir zaman var.

Canımcım teşekkür ederim;ama inan moralim bozuk değil;sadece ilk yaptığımda karmaşık duygular içerisine girmiştim ama sonra herşey normal seyrine döndü. 🙂

İyiyim anlayacağın;hep söylediğim gibi acelem yok;olursa güzel olur;olmazsa da canımız sağolsun!

ınsallah canım umudum regl olana kadar devam edecek ates tablomu bu ay ılk defa düzenlı olarak ölçtüm ve koydum bugün atesım yukseldı ınsallah dahada yukselır ve sabıt kalır tek temennım o çünkü o zaman kesın hamıs oluyosun Allah ım hayırlısnı versın yarabbım ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah güzel Allah ım
amin canım inşallah canım ateşin düzmez dahada artar ve bu ay güzel haberlerini alırız

güsel karşılaman için tşk ederim.benim bi bebeğim vardı ve 1 ay sonra dünyaya gelicekti ama laboratuar hatası yüzünden ben bebeğimi kaybettim yeni evlendim 3 haftalıkken kolum kırıldı şüpem olduğu için önce beta-hcg istedim 2 haftalık bebeğim görünmedi ve röntgen çekildim sonra yumurtalık iltihabı için 7 adet çok ağır iğne kullandım bebeğimi 6 haftalıkken öğrendim ertesi gün aynı saatte kürtaj masasında ağlıyordum %90 sakat dediler ani bi kararla aldırdım şuan 8 ay bitti evleneli ancak hastalıklar peşimi bıraktı ve henüz ayın 30undan buyana korunmuyorum ama inanırmısın çok korkuyorum bebeğim olmicak diye.

Öncelike hoşgeldin aramıza;umarım aradığın ne varsa hepsini bulursun yanımızda!
Gülüm çok üzüldüm yaaa anlattıklarına!...NE kadar kötü günler yaşamışsın!Özellikle doğumuna bir ay kalan bebeğin içimi parçaladı!🙁

Umarım bundan sonra herşey çok ii çok güzel olur senin için!

yok kız akıntı degil,zaten işin ilginci banyoya gidene kadar ve banyo esnasında bişey yok,kuru.eğer çok su tutarsam yavaş yavaş geliyorlar.ama bende bu ay vajinal duş yapmıyorum dolayısıyla,duş esnasında gelmeyen,sabah uyanınca,şelale gibi akıyor maşallah🙂

Kız sen bu ay hergün çalıştın ya;için iyice dolmuştur onlar yer kalmamıştır ondan geliyordur 🙂 🙂 🙂

Yahu bu ay senin kesin olur;olmazsa direk doktora gidin;nerdeyse hiç gün atlamadınız yaaahuu.Bizse koca ay üç kez denedik sadece 😀
Ne çalışma ama benimki ne bak :laugh:

Kizlaaar,

dün doktora gittik ve bizim bicirigi gördük en sonunda, 10 haftalik misim. Sürekli hareket halindeydi kollar bacaklar sürekli hareket ediyor. Her sey yolundaymis. O Kadar mutlu olduk ki anlatamam bu mutlulugu en kisa zaman allah hepinize yasatsin! Sizlerle paylasmak istedim.
Herkesi öpüyorum.

Gülüm çok sevindim;sağlıklı ve herşeyin yolunda olmasına.Geçen gğn Hamllerin paylaşım alanında artık buraya transfer oldum hayırlısıyla demişsin;okudum :dil: Ama bizsiz yapamadın di miiiiiii :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

kızlaar merhaba ama kimse yok heralde🙂ben tatilden yeni geldim,çok ii geldi,kızlar bu ay olmayacağını söylemiştim zaten,kocişten yumurtlama döneminde ayrıydım🙂bugün regli oldum,gelecek aya inş.zaten kızlar geçen aydan beri çok iiyim,artık boşuna kafama takmıyorum,siz de öyle yapmaya çalışın kızlar,zaten arkadaşlarımı da gördüm,kimse öyle hemencecik hamile kalmıyor,normal bir süreç bu yani,öptüm kızlar hepinizi,buarada tablo için geleck ayki tahmini adet tarihim 9 eylül kızlar...eklerseniz sevinirim🙂

Hoşgeldin canım benim tekrar aramıza 🙂

Geri