slm kıslar ya bişey sorucam hani bi arkadaş yazmıştıya şu parmakla bakma hamilemiyim değilmiyim diye eski toprakların yöntemi hatırlayan varmı arkadaşım şimdi gidicek çabuk cvp verirseniz sevinirim tanıdık tanımadık herkes öpüldünüz:laugh::laugh:
Ayy madem siz yazdınız ben de yazayım benim eşimde maş. hiç rahat durmaz.Günde 2-3 hiç fark etmez onun için.Amaaaa şimdi benim de hoşuma gitmiyor değil yaniii
Ama kızlar beee suç bizde yediriyoruz keçi boynuzlarını, pekmezleri, balları...Eeeee olacağı bu:laughman bee tadını çıkaralım valla 10 sene sonra ne olacağı belli olmaz de mi ama???
kızlar ben yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz :bai:
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

canım benim bildiğim kadarıyla parmakla kontrol edildiğinde ele sert bir cisim geliyorsa hamilelik yok,eğer hiçbirşey gelmiyorsa hamilelik var anlamına geliyormuş.slm kıslar ya bişey sorucam hani bi arkadaş yazmıştıya şu parmakla bakma hamilemiyim değilmiyim diye eski toprakların yöntemi hatırlayan varmı arkadaşım şimdi gidicek çabuk cvp verirseniz sevinirim tanıdık tanımadık herkes öpüldünüz:laugh::laugh:
günaydın kızlar maşallah fena kaynatıyosunuz geçmi kaldım ne herkezde burda süper valla inşallah bu mutluluğumuz ay sonunda bebk haberleriyle devam eder.....