yoncax
Hamiş Melek
hakkaten bende bu kullandığım pc nin özelliği zannetmiştim🙂kızlar forumda yazılarda degısıklık oldu farkettınızmı yazı sekıllerı degıstı
hakkaten bende bu kullandığım pc nin özelliği zannetmiştim🙂kızlar forumda yazılarda degısıklık oldu farkettınızmı yazı sekıllerı degıstı
evet canım fark ettim daha açık ve belirgin olmuş.kızlar forumda yazılarda degısıklık oldu farkettınızmı yazı sekıllerı degıstı
canım benim bildiğim kadarıyla parmakla kontrol edildiğinde ele sert bir cisim geliyorsa hamilelik yok,eğer hiçbirşey gelmiyorsa hamilelik var anlamına geliyormuş.
Ayyy ben de sadece bende değişiklik oldu sandım çünkü şu an bilgisayarım güncelleştirmeleri yüklüyor daa.Ayyy forumumuz yenileniyor devamlı ne güzel vallakızlar forumda yazılarda degısıklık oldu farkettınızmı yazı sekıllerı degıstı
günaydın canım ,nasılsın?inşallah dediğin gibi bebiş haberleriyle daha bir coşarız🙂günaydın kızlar maşallah fena kaynatıyosunuz geçmi kaldım ne herkezde burda süper valla inşallah bu mutluluğumuz ay sonunda bebk haberleriyle devam eder.....
günaydın canım nasılsın evet bugün çok fena kaynatıyoruz hiç sorma acayıp hareketlı form anlatamam ınsallah hamıs haberlerı ıle daha çok canlanacak
günaydın canım ,nasılsın?inşallah dediğin gibi bebiş haberleriyle daha bir coşarız🙂
ayyyy bugün forum ne kadarda hareketlı ve heyecanlıya kızlara bişi oldu bugün galıba her gün böyle olsa keske

ay bi duş aldım geldim kaynatmışınız heeee ben olmayınca kıskanıyorum valla ne konuşuyolar diye..