Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

e şimdi yağmurun annesi hamileyse nerden öğrencez de listede yerini değiştircez?fatoscum sen sürekli görüşüyormusun,öğrenebilecekmisin?

inşallahhhhhhhh....çok gerileri okuyamadım selzehcim merak ettim hani kocalarımızla olanı değilde 🙂msn ve buluşmayı merak ettim ne yapıyoruz türkiyenin orta yerindemi buluşacağız 🙂?

ya oyle bişi konustuk hanı bırbırımıze msn adreslerını versek ordanda konussak dıye ama sonra buraya kımse ugramaz dedık ve burda olanlarada bılgı vermek gerekır dıye düşündük olmucak galıba ses yok pek kızlardan bulusma konusu olmaz bence sadece aynı sehırde olanlar bulusabılır keske hepımızın bulusma ımkanı olsada bulussak

inşallahhhhhhhh....çok gerileri okuyamadım selzehcim merak ettim hani kocalarımızla olanı değilde 🙂msn ve buluşmayı merak ettim ne yapıyoruz türkiyenin orta yerindemi buluşacağız 🙂?
Kızlar gerçekten buluşsak süper olur.Hee valla orta yerde buluşalım ne olcak kiii...İlk buluşma çok komik olur ama eğer böyle bişey gerçekleşirse...Aaaa sen Selzeh miydin aaa sen Ela mıydın aa sen şu muydun bu muydun.....Heee heee valla süper olur haaa :laugh::laugh::laugh:

canım benim bildiğim kadarıyla parmakla kontrol edildiğinde ele sert bir cisim geliyorsa hamilelik yok,eğer hiçbirşey gelmiyorsa hamilelik var anlamına geliyormuş.
çok tşk ederim bilgi için canım.ya bende öle hatırlıyodum ama şüpheli oldu o yüsden sordum bunun regl dönemine yakın olmamasının doğruluk payındaki etkisi ne olur.ha bu arada ablamın meleği dün doğdu okadar muhteşem bi bebekki ablamın başının etini yedim resimlerini videosunu yollayın diye.bu site bana şans getirdi gidemiyodum ablamın yanına ama yarın akşam gidiyorum çok mutluyum tanımasamda hepinizi çok seviyorum🙂

ya oyle bişi konustuk hanı bırbırımıze msn adreslerını versek ordanda konussak dıye ama sonra buraya kımse ugramaz dedık ve burda olanlarada bılgı vermek gerekır dıye düşündük olmucak galıba ses yok pek kızlardan bulusma konusu olmaz bence sadece aynı sehırde olanlar bulusabılır keske hepımızın bulusma ımkanı olsada bulussak

bekar olsaydık buluşurduk cnm ya hani okul günleri yapıyolarya onun gibi olurduda kocalarımızı bırakamayız msn ye gelince verebiliriz aslında bazen özel şeyler oluyo çekiniyo insan yakın bulduklarıyla ordanda konuşur forumu terkedemeyizki herzn yenileri katılıyo aramıza ayrıca buranın havası farlı ama herkez özel msjla atsın msn adreslerini oluyomu öle?

hoşgeldin canımmmm geç kaldınn kızzzz nerekerdesin bakimmmm tabi akşam arkadaşlarınla lak lak yaptın bu sabah çene kalmadı demi seni gidi seni:dil:

evt ya cnm çok geçe kalmışız bil bakalım gündem neydi bebekkkkkkkk....öldük ama gülmekten sabahta geç kalktım haliyle insan haber vermezmi bende sana kızım o zaman hıhııııııı!

Geri