Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yakın arkadaşlarımdan birisi aradı 5 gün vardı doğumuna ama doğum yapmış..sesi çok güzeldi normal yapmış ve banada dua etmiş doğum anında yapılan dualar kabul edilir diiye birşey duymuştumda onada söylemiştim...ne güzel ya ağlayasım geldi ühühü

ayyyyy canımya ne güzel duygudur kımbılır Allah ım bızlerede nasıp etsın ınsallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Yaz güneşide hafta sonu dr.gidicem dedi oda yok melekanılda yok nerde bunlar yahu.Evet mide bulanırken yazışmak zor oluyo amma bulantı seni bırakmayınca napıcan idare ediyoruz işte.

Duygum nasılsın ağustosun sonunada az kaldı hani bilmem anlatabiliyormuyum çalışmalara ara vermeyin devam yumutlama günleri dışı adete yakın dönemleri bile es geçmeyin ben adet bitiminden başlayana kadar gün aşırı yapılması taraftarıyım ama herkesin kendi hayatı tabii.

:nazar: kızlarrrrr sımdı sıze bırsey anlatacagım ben buraya uye oldum daha sonra arkadaslarla konusmaya basladık işte ben bursada oturuyorum fatosss arkadasımızda bursada otuyormus daha sonra msn adreslerımızı vermıstık bırbırımıze zaman zaman msnden zaman zamanda forumda konusmaya devam ettık daha sonra ben evdeydım bır gün dedımkı hadı kamerlarımızı açalım bırbırmızı görelım fatosss da sagolsun kabul ettı olur dedı ve kameralı görüntülü konusma baslattık ve açıldı bırbırmızı gördük konustuk bır süre ben evdeydım o gün bırazda olsa odayı gösterdım ve evlılık resımlerınden bır kaç tane gösterdım çok mutlu olduk o da bana iş yerını gösterdı ve konusmaya devam ettık sımdı ıkımızde bursada otuyoruz ınsallah bır gün kısmet olursa yüzyüze dısarıda da görüşücez sızınle paylasmak ıstedım canlarım yanı bız fatossscugumla bırbırımızı gördük kızlar:ohh:
negüsel yaaaa bende böle olmasını istiyorum bisde böle devam edlim bırakmayalım tmm

Duygum nasılsın ağustosun sonunada az kaldı hani bilmem anlatabiliyormuyum çalışmalara ara vermeyin devam yumutlama günleri dışı adete yakın dönemleri bile es geçmeyin ben adet bitiminden başlayana kadar gün aşırı yapılması taraftarıyım ama herkesin kendi hayatı tabii.
tabiki canım deneyimlerini beyan ediceksin sen bizden tecrübelisin nasıl gidiyo hamilelik canım calışmalar devam ediyo bakalım meyve verebilcekmiyiz 🙂 rabbim isteyen herkese bebek ihsan eylesin dua et canım bizlere

Geri