Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl olsun be canım hep aynı bugün işleri ektim sizinle konuşmak için beni işten kovucaklar bu gidişle sabahtan beri lak lak yapıyomm allah ahyra çıkarsın sen nasılsın maşallah bayağ bi belirtin var hayro yoralımda hayırlısı olsun bi tanem
evet canım belirtilerim var ama biliyosun artık heray yaşadığım belirtiler bunlar bu ay sadece üşüme eklendi belirtilerime hayırlısı artık canım ya valla bu belirtileride gebeliğe yormak istemiyom malum sonu kötü oluyo
8 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir kızım var yaklaşık bir buçuk yıldır olmuyor. ilk bebeğime ilk ayda kavuştum bunuda öyle olacak zannettim ama olmadı
ayay canım ya valla benimde çok üşüyo ayaklarım ama benim günüme daha çooookkk var yani donuyom valla ellerim ve ayaklarım müthiş dercede soğuk gecede aynı donuyom yani
8 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir kızım var yaklaşık bir buçuk yıldır olmuyor. ilk bebeğime ilk ayda kavuştum bunuda öyle olacak zannettim ama olmadı
canım benım 1 çocugun varmıs ne güzel Allah ım ınsallah ıkıncıyıde en kısa zamanda nasıp eder ama hiç doktora gıttınmı tatlım1.5yıldır olmuyorsa doktora gıtmende fayda var bence
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii) Yağmurun annesi...........13 Ağustos(güzel haberlerini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: smart-girl......................15 Ağustos cansı14.........................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
canım benım 1 çocugun varmıs ne güzel Allah ım ınsallah ıkıncıyıde en kısa zamanda nasıp eder ama hiç doktora gıttınmı tatlım1.5yıldır olmuyorsa doktora gıtmende fayda var bence