Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım canım çıkolata kıstlerı bebek olmasını zaman zaman engelleyebılıyor tatlım ama çocugu olanda var o yuzden doktor sana bıraz daha beklemenı söylemıstır canım sen sıkma canını bekle bakalım o zaman senın reglıne az kalmıs varmı belırtın falan
bana var gibi geliyor ama her ay değişik şeyler yaşıyorum göğüslerim normalde 5 gün öncesinde ağrı yapardı bu ay ise on gün kala hareketlendiler. birde ayaklarım üşüyor sanki ama psikolojik gibi geliyor bana
bana var gibi geliyor ama her ay değişik şeyler yaşıyorum göğüslerim normalde 5 gün öncesinde ağrı yapardı bu ay ise on gün kala hareketlendiler. birde ayaklarım üşüyor sanki ama psikolojik gibi geliyor bana
Tmm tatlım tşk ederim işte 1-2 gün önce veya sonra.Her açıdan değerlendirmek lazım..Ayyy Selzehcim yaaaa sanki takmıyormuşum gibi duruyorum ama içim kıpır kıpır oluyor bi yandan da.Kızıyorum sonra kendime yapma böyle hayal kırıklığı ile bitiyor sonra diyeee..Sen de böyle oluyor musun???Yani bazı şeyleri kendime bile açıklamaktan çekiniyorum...
Tmm tatlım tşk ederim işte 1-2 gün önce veya sonra.Her açıdan değerlendirmek lazım..Ayyy Selzehcim yaaaa sanki takmıyormuşum gibi duruyorum ama içim kıpır kıpır oluyor bi yandan da.Kızıyorum sonra kendime yapma böyle hayal kırıklığı ile bitiyor sonra diyeee..Sen de böyle oluyor musun???Yani bazı şeyleri kendime bile açıklamaktan çekiniyorum...
canım sen akıntına bak ben akıntımı takıp edıyorum açıkçası otomatık hesaplayıcılara göre farklı çıkıyor benım o tarıhta akıntım bıtmıs oluyor canım neyse ıllakı ınsanın aklın gelır canım benım bızlerde de var o içimiz bir tuhaf oluyor günlerde yaklastıkça heyecan basıyor umut edıyoruz sonrada regl oluyoruz ve üzülüyoruz hepımız yasıyoruz tatlım bunları sen tek degılsın yanı